Afstand til skel og skelfastlæggelse

Skal du have beregnet afstand til skel eller have fastlagt skel? Hos Mølbak Landinspektører A/S udfører vi alle de klassiske landinspektøropgaver såsom at måle afstanden til et skel og fastlægge skel ved huse, sommerhuse og andre ejendomme.

RÅDGIVNING OM LOVE OG REGLER

Vi tilbyder rådgivning om love og regler om afstand til skel, max højder og øvrige forhold på en matrikel. Samtidig tilbyder vi opmåling og beregning af afstanden til skel samt fastlæggelse af skel. Vi hjælper også gerne med planlægning, projektering og gennemførsel af byggeprojekter, ligesom vi gerne hjælper med at lave en ansøgning om byggetilladelse.

PROFESSIONEL RÅDGIVNING, OPMÅLING OG BEREGNING

Vi er blandt Danmarks største landinspektørvirksomheder, og vi udfører opgaver for kunder i bl.a. Roskilde, Storkøbenhavn og det øvrige Sjælland. Kontakt os gerne hvis du ønsker professionel rådgivning, og hvis du ønsker et uforpligtende tilbud på opmåling og beregning af afstand til skel eller skelfastlæggelse.

Du kan ringe på telefon +45 70 20 08 83 eller skrive til os på e-mail molbak@molbak.dk.​​

OM OS

Mølbak Landinspektører A/S har mange års erfaring med en lang række ydelser inden for landinspektørforretning bl.a. opmåling og afsætning, udstykning, arealerhvervelse og rettigheder, byudvikling, kystsikring og digitale kortløsninger. Kort sagt kan vi som en af landets førende landinspektør-virksomheder hjælpe dig med alt fra rådgivning til teknisk landmåling, og uanset din opgave kan du derfor trygt vælge os som din landinspektør. 

FIND DET DU SØGER

KONTAKT OS

Mølbak Landinspektører A/S

Ledreborg Allé 130A

​4000 Roskilde, Danmark

Telefon: +45 70 20 08 83

E-mail: molbak@molbak.dk
CVR: 25483839​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.