​26. november 2020​

Kort- og Landmålingstekniker med værktøjskassen i orden

Er du dygtig til dit håndværk, og har du interesse for teknisk arbejde? Motiveres du af skiftende arbejdsmiljø, der både involverer arbejde i marken og foran computeren, positive kolleger og gode arbejdsvilkår, så er det måske dig vi søger.

Mølbak Landinspektører A/S er i vækst og har derfor brug for endnu en dygtig og engageret kort- og landmålingstekniker, som vil være med til at sikre høj kvalitet i vores landmålingsydelser.

Opgaverne vil spænde bredt inden for faget med fokus på teknisk opmåling og afsætning, opmåling til situationsplaner samt afsætningsopgaver på forskellige byggepladser, hvor Mølbak Landinspektører A/S har samarbejdspartnere. 

Du bliver del af et team på cirka 18 medarbejdere, som arbejder sammen på kryds og tværs afhængig af opgaven. Vi har stor fokus på at udvikle vores medarbejdere, og oplæring, sparring, kurser mv. er en naturlig del heraf.

OM DIG

Du er dygtig til dit håndværk, har et godt overblik og arbejder fokuseret og struktureret. Du har en faglig stolthed, som gør, at du har fokus på kvalitet i opgaveløsningen. Ansvar for egne opgaver falder dig naturligt, og du er positiv og imødekommende og vægter et godt kollegialt fællesskab højt.

I tillæg til kendskab til de gængse landmålingsinstrumenter byder du også ind med kendskab til CAD-behandling, som er en forudsætning. Har du erfaring med Microstation og med SDL som beregningsprogram, er det en fordel men ikke et krav.

OM OS

Vi er en virksomhed med ambitioner, og vi er kendetegnet ved stærk faglighed kombineret med en særlig evne til at aflæse tendenser og muligheder i markedet. Derfor er vi med i førerfeltet, når det gælder bl.a. digitalisering, ny anvendelse af teknologi og implementering af eksisterende løsninger til nye markeder.

Du bliver en del at et team på 18 medarbejdere, som alle brænder for landmåling. Vi hjælper hinanden og prioriterer højt humør og en uformel tone. Vi værdsætter nye måder at gribe opgaverne an på, så du har mulighed for at præge både proces, opgaveløsning og beslutning. Og så arbejder vi i en dynamisk og flad organisationsstruktur, hvor der ikke er langt fra idé til handling.

Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv. Derfor vægter vi fleksibilitet for den enkelte i hverdagen, arbejdsglæde og gode arbejdsvilkår højt.

​SÅDAN SØGER DU

Send dit CV og en kort ansøgning til os på molbak@molbak.dk hurtigst muligt.

Vi afholder samtaler løbende og lukker opslaget, når vi har fundet den rette medarbejder.

ARBEJDSSTED

Roskilde

KONTAKTPERSON

Områdechef for Landmåling

René Aabye Dam, tel: +45 91 89 19 30

OM OS

Mølbak Landinspektører A/S har mange års erfaring med en lang række ydelser inden for landinspektørforretning bl.a. opmåling og afsætning, udstykning, arealerhvervelse og rettigheder, byudvikling, kystsikring og digitale kortløsninger. Kort sagt kan vi  som en af landets førende landinspektør-virksomheder hjælpe dig med alt fra rådgivning til teknisk landmåling, og uanset din opgave kan du derfor trygt vælge os som din landinspektør. 

FIND DET DU SØGER

KONTAKT OS

Mølbak Landinspektører A/S

Ledreborg Allé 130A

​4000 Roskilde, Danmark

Telefon: +45 70 20 08 83

E-mail: molbak@molbak.dk
CVR: 25483839​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.