8. juli ​2021

Akademisk medarbejder til Forretningsudvikling

Vi er i vækst – vil du vokse med os?

Lægger du vægt på gode arbejdsvilkår, udfordrende og udviklende arbejdsopgaver samt dygtige kolleger? Så er vi nok lige noget for dig.

​Vil du være med til at skrive tilbud og vinde udbud? Kan du supportere en tilbudsproces og skrive værdiskabende? Og har du mod på at anvende dine kompetencer til at udvikle og optimere forretningsgange i Mølbak Landinspektører?


Vi søger lige nu en akademisk medarbejder til området Forretningsudvikling som dels kan bistå forretningen i tilbudsprocessen, dels kan være med til at videreudvikle og drifte vores kvalitetsledelsessystem.

Mølbak har været ISO-certificeret i kvalitetsledelse i en årrække og du bliver en central person i virksomhedens videre arbejde med at udvikle og udbygge vores ledelsessystem.

Du kommer til at arbejde med blandt andet:

  • Support af tilbudsproces, herunder input og udarbejdelse af diverse afsnit i tilbud, kvalitetssikring af hele tilbud, uploade dokumenter, indhente diverse erklæringer, deltage i forhandlingsmøder mv. Tilbudsprocessen sker i tæt samarbejde med den ansvarlige direktør samt et tilbudsteam
  • Udvikling af vores CV-database
  • ​Udvikle og drifte vores kvalitetsledelsessystem
  • ​Arbejde med implementering af løbende forbedring og procesoptimering i hele virksomheden, herunder opfølgning på afvigelser og forbedringsforslag
  • ​Projektledelse på større og mindre udviklingsprojekter som understøtter kvalitetsledelse
  • ​Udvikle og udbygge ledelsessystemet til nye certificeringer inden for fx miljøledelse


OM DIG
​Vi sætter pris på, at du har en analytisk tilgang, skriftlige kompetencer på højt niveau, flair for grafisk og visuel fremstilling samt et godt overblik. Det er en fordel, hvis du også har erfaring med enten tilbudsskrivning eller kvalitetsledelsessystem, men det er ikke et krav. Det vigtigste er din motivation for at arbejde inden for områderne - så lærer vi dig resten.

Som person er du nysgerrig, arbejder struktureret og systematisk og har gode samarbejdsevner. Kan du toppe det hele med godt humør og en uformel omgangstone, passer du perfekt ind sammen med dine nye kolleger her hos os.

OM OS

​Vi er en virksomhed med ambitioner, og vi er kendetegnet ved høj faglighed kombineret med en særlig evne til at aflæse tendenser og muligheder i markedet. Derfor er vi med i førerfeltet, når det blandt andet gælder digitalisering, ny anvendelse af teknologi og implementering af eksisterende løsninger til nye markeder.

Du bliver en del af et team på 7, hvor samarbejde, godt humør og faglighed er i fokus. Vi værdsætter nye måder at gribe opgaverne an på, så du har mulighed for at præge både proces, opgaveløsning og beslutning. Og så arbejder vi i en dynamisk og flad organisationsstruktur, hvor der ikke er langt fra idé til handling.

Mølbak Landinspektører A/S startede i 1961, og vi har i dag ca. 75 medarbejdere i Danmark. Vores vigtigste aktiv er en stor stab af kvalificerede og dedikerede medarbejdere, som vi tager os godt af. Vi tilbyder gode arbejdsvilkår, herunder mulighed for faste hjemmearbejdsdage et par dage om ugen, et godt socialt fællesskab og masser af arbejdsglæde.

SÅDAN SØGER DU

Send din ansøgning og CV til os på molbak@molbak.dk.

Vi afholder samtaler løbende og har en kort ansættelsesproces, når vi har fundet den rette medarbejder. Så send din ansøgning og CV hurtigst muligt.

ARBEJDSSTED

Vores hovedkontor i Roskilde.

KONTAKTPERSON

Forretnings- og personaleudviklingschef Katrine Jensen, tel: +45 25 23 52 63.

ANSÆTTELSESSTART

D. 1. september eller 1. oktober​ 2021

OM OS

Mølbak Landinspektører A/S har mange års erfaring med en lang række ydelser inden for landinspektørforretning bl.a. opmåling og afsætning, udstykning, arealerhvervelse og rettigheder, byudvikling, kystsikring og digitale kortløsninger. Kort sagt kan vi som en af landets førende landinspektør-virksomheder hjælpe dig med alt fra rådgivning til teknisk landmåling, og uanset din opgave kan du derfor trygt vælge os som din landinspektør. 

FIND DET DU SØGER

KONTAKT OS

Mølbak Landinspektører A/S

Ledreborg Allé 130A

​4000 Roskilde, Danmark

Telefon: +45 70 20 08 83

E-mail: molbak@molbak.dk
CVR: 25483839​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.