​​11. marts 2021

Vil du flytte grænser og skabe byer?

Og er spændende opgaver, højt ambitionsniveau og gode arbejdsvilkår noget for dig? Så er du måske vores nye skarpe landinspektør.

Mølbak Landinspektører A/S er i vækst og søger derfor en landinspektør, der vil sætte sit præg på projekter og opgaver inden for bl.a. det matrikulære, byudvikling og infrastruktur. Vi søger en erfaren landinspektør, der selvstændigt kan varetage egne kunder og ansvarsområder, og som har lyst til at arbejde med fx:

  • Rådgivning af større kunder fx boligselskaber, bygherrer og infrastrukturejere
  • ​Sparring og dialog med samarbejdspartnere og øvrige rådgivere som en naturlig del af opgaveløsningen
  • ​Projektplanlægning og projektledelse
  • ​Tilbudsgivning og prissættelse på større og mindre opgaver
  • ​Komplekse matrikulære problemstillinger med stor faglighed

OM DIG

Du er fagligt funderet i det matrikulære, som du gerne vil kombinere med projektledelse af større projekter og kunder inden for fx byudvikling, anlæg og infrastruktur.

Som person er du ansvarsbevidst og stolt af dit fag. Du forstår at skabe relationer til kunder og samarbejdspartnere, og du evner at kommunikere konstruktivt, klart og imødekommende med dine omgivelser. Du har mod på udfordringer og bidrager med nye muligheder og tilgange til løsning af opgaver. Og så arbejder du struktureret og har nemt ved et smil på læben.

Du har en god forretningsforståelse og er tillidsvækkende som person. For den rette kandidat er der mulighed for stilling som team- eller fagleder.

OM OS

Vi er en virksomhed med ambitioner, og vi er kendetegnet ved stærk faglighed kombineret med en særlig evne til at aflæse tendenser og muligheder i markedet. Derfor er vi med i førerfeltet, når det gælder blandt andet digitalisering, ny anvendelse af teknologi og implementering af eksisterende løsninger til nye markeder.

Du bliver en del af et team, hvor samarbejde, høj faglighed og godt humør er i fokus. Du kan forvente at få sparring på et højt niveau på dine arbejdsopgaver, fokus på kompetence- og karriereudvikling samt et netværk af fagekspertiser at trække på. Vi værdsætter nye måder at gribe opgaverne an på, så du har mulighed for at præge både proces, opgaveløsning og beslutning. Og så arbejder vi i en dynamisk og flad organisationsstruktur, hvor der ikke er langt fra idé til handling.

Mølbak Landinspektører A/S er en solid virksomhed med cirka 120 medarbejdere i Danmark og udlandet. Vores vigtigteste aktiv er en stor stab af kvalificerede og dedikerede medarbejdere, som vi tager os godt af. Vi tilbyder gode arbejdsvilkår, herunder mulighed for hjemmearbejdsdage et par dage om ugen.​

​SÅDAN SØGER DU

Send din ansøgning og CV til os på molbak@molbak.dk.

Vi afholder samtaler løbende og har en kort ansættelsesproces, når vi har fundet den rette medarbejder. Så send din ansøgning og CV hurtigst muligt.

ARBEJDSSTED

Vores hovedkontor i Roskilde eller vores afdeling på Østerbro i København.

KONTAKTPERSON

Afdelingsdirektør Lars Gjøg Petersen,

tel. +45 40 73 85 15

OM OS

Mølbak Landinspektører A/S har mange års erfaring med en lang række ydelser inden for landinspektørforretning bl.a. opmåling og afsætning, udstykning, arealerhvervelse og rettigheder, byudvikling, kystsikring og digitale kortløsninger. Kort sagt kan vi som en af landets førende landinspektør-virksomheder hjælpe dig med alt fra rådgivning til teknisk landmåling, og uanset din opgave kan du derfor trygt vælge os som din landinspektør. 

FIND DET DU SØGER

KONTAKT OS

Mølbak Landinspektører A/S

Ledreborg Allé 130A

​4000 Roskilde, Danmark

Telefon: +45 70 20 08 83

E-mail: molbak@molbak.dk
CVR: 25483839​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.