Oprettet d. 17. maj 2022​

Vi søger Kort- og Landmålingstekniker til Hovedstadsområdet og øvrige Sjælland

​​Er du Kort- og Landmålingstekniker, og interesserer du dig for teknisk landmåling? Ønsker du fleksibilitet i jobbet og gode arbejdsvilkår? Så har vi det rette job til dig.

Vores Landmålingsafdeling vækster, og vi søger derfor en kollega til opmålings- og afsætningsopgaver i Hovedstaden og øvrige Sjælland.

Opgaver er fx:

  • Teknisk landmåling
  • Opmåling og afsætning på vores byggepladser i Hovedstadsområdet fx Carlsberg Byen og Køhlers Have.
  • Opmåling på banearealer for Banedanmark og DSB
  • Situationsplaner
  • Øvrige bygge- og anlægsopgaver

Om dig

Du er uddannet Kort- og Landmålingstekniker og har gerne et par års erfaring. Du arbejder selvstændigt, struktureret og har øje for kundens behov. Det falder dig naturligt at tage ansvar for dine opgaver, og du kan have flere bolde i luften, når det er nødvendigt.

Om os

Vi er en virksomhed med ambitioner, og vi er kendetegnet ved stærk faglighed kombineret med en særlig evne til at aflæse tendenser og muligheder i markedet.

Du bliver en del af et team på 14 kollegaer, hvor samarbejde, høj faglighed og godt humør er i fokus. Vi er glade for vores chef og arbejder godt sammen på tværs af teamet. Og så arbejder vi i en dynamisk og flad organisationsstruktur, hvor der ikke er langt fra idé til handling.

Mølbak Landinspektører A/S er en solid virksomhed med ca. 70 medarbejdere i Danmark. Vores vigtigteste aktiv er en stor stab af kvalificerede og dedikerede medarbejdere, som vi tager os godt af. Vi tilbyder gode arbejdsvilkår.​

OM OS

Mølbak Landinspektører A/S har mange års erfaring med en lang række ydelser inden for landinspektørforretning bl.a. opmåling og afsætning, udstykning, arealerhvervelse og rettigheder, byudvikling, kystsikring og digitale kortløsninger. Kort sagt kan vi som en af landets førende landinspektør-virksomheder hjælpe dig med alt fra rådgivning til teknisk landmåling, og uanset din opgave kan du derfor trygt vælge os som din landinspektør. 

FIND DET DU SØGER

KONTAKT OS

Mølbak Landinspektører A/S

Ledreborg Allé 130A

​4000 Roskilde, Danmark

Telefon: +45 70 20 08 83

E-mail: molbak@molbak.dk
CVR: 25483839​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.