11. marts 2021

Vil du sætte dit præg på store projekter inden for byudvikling, anlæg og infrastruktur?

Og er du landinspektør, ingeniør eller akademiker inden for f.eks. byplanlægning, landskabsforvaltning, geografi eller jura, og interesserer du dig for ejendomme? Så er det lige dig vi søger.

Hos Mølbak Landinspektører A/S får du mulighed for at arbejde med det, der motiverer og interesserer dig, og du opbygger kompetencer, viden og erfaring, som åbner døre og skaber muligheder. Du kan komme til at arbejde med blandt andet:

  • Projektstyring og -planlægning
  • ​Matrikulære opgaver i forbindelse med byudvikling og byomdannelse
  • ​Projektmateriale for større infrastrukturprojekter i hele Danmark
  • ​Tinglysning af rettigheder og forpligtelser for privat ejendom
  • ​Servitut- og ledningsundersøgelser på byudviklingsarealer
  • ​Udarbejdelse af kortplaner

OM DIG

Som person er du nysgerrig, analytisk anlagt og arbejder struktureret og systematisk. Kan du lide at have styr på detaljerne, og har du sans for nøjagtighed, er det en fordel. Du motiveres af at arbejde med kort og geodata dels i CAD og dels ud fra ejendomsjuridiske aspekter, og du forstår vigtigheden af at levere høj kvalitet i ydelser og service til vores kunder. Du tager ansvar for helheden i projekterne og byder ind med rådgivning og løsninger, der opfylder både kundens og virksomhedens behov. Har du ikke en projektlederuddannelse, er der mulighed for at få en inden for de første par år.

OM OS

Vi er en virksomhed med ambitioner, og vi er kendetegnet ved stærk faglighed kombineret med en særlig evne til at aflæse tendenser og muligheder i markedet. Derfor er vi med i førerfeltet, når det gælder blandt andet digitalisering, ny anvendelse af teknologi og implementering af eksisterende løsninger til nye markeder.

Du bliver en del af et team, hvor samarbejde, høj faglighed og godt humør er i fokus. Du kan forvente at få sparring på et højt niveau på dine arbejdsopgaver, fokus på kompetence- og karriereudvikling samt et netværk af fagekspertiser at trække på. Vi værdsætter nye måder at gribe opgaverne an på, så du har mulighed for at præge både proces, opgaveløsning og beslutning. Og så arbejder vi i en dynamisk og flad organisationsstruktur, hvor der ikke er langt fra idé til handling.

Mølbak Landinspektører A/S er en solid virksomhed med cirka 120 medarbejdere i Danmark og udlandet. Vores vigtigste aktiv er en stor stab af kvalificerede og dedikerede medarbejdere, som vi tager os godt af. Vi tilbyder gode arbejdsvilkår, herunder mulighed for hjemmearbejdsdage et par dage om ugen.​

​SÅDAN SØGER DU

Send din ansøgning og CV til os på molbak@molbak.dk.

Vi afholder samtaler løbende og har en kort ansættelsesproces, når vi har fundet den rette medarbejder. Så send din ansøgning og CV hurtigst muligt.

ARBEJDSSTED

Vores hovedkontor i Roskilde eller vores afdeling på Østerbro i København.

KONTAKTPERSONER

Områdechef Annette Seibæk,

tel: +45 54 55 15 66.

Områdechef Dann Koldkjær,

tel: +45 40 68 02 45.

OM OS

Mølbak Landinspektører A/S har mange års erfaring med en lang række ydelser inden for landinspektørforretning bl.a. opmåling og afsætning, udstykning, arealerhvervelse og rettigheder, byudvikling, kystsikring og digitale kortløsninger. Kort sagt kan vi som en af landets førende landinspektør-virksomheder hjælpe dig med alt fra rådgivning til teknisk landmåling, og uanset din opgave kan du derfor trygt vælge os som din landinspektør. 

FIND DET DU SØGER

KONTAKT OS

Mølbak Landinspektører A/S

Ledreborg Allé 130A

​4000 Roskilde, Danmark

Telefon: +45 70 20 08 83

E-mail: molbak@molbak.dk
CVR: 25483839​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.