​​X. XX 2021

Overskrift

Underoverskrift

Stillingen

OM DIG

  • XX

OM OS

Vi er en virksomhed med ambitioner, og vi er kendetegnet ved stærk faglighed kombineret med en særlig evne til at aflæse tendenser og muligheder i markedet. Derfor er vi med i førerfeltet, når det gælder bl.a. digitalisering, ny anvendelse af teknologi og implementering af eksisterende løsninger til nye markeder.

Du bliver en del af et team på fire medarbejdere, som alle brænder for teknik, kvalitet og de nyeste metoder. Vi hjælper hinanden og prioriterer højt humør og en uformel tone. Vi værdsætter nye måder at gribe opgaverne an på, så du har mulighed for at præge både proces, opgaveløsning og beslutning. Og så arbejder vi i en dynamisk og flad organisationsstruktur, hvor der ikke er langt fra idé til handling.

Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv. Derfor vægter vi fleksibilitet for den enkelte i hverdagen, arbejdsglæde og gode arbejdsvilkår højt.​

​SÅDAN SØGER DU

Send dit CV og en kort ansøgning til os på molbak@molbak.dk senest d. X. XX 2021.

Vi afholder samtaler løbende og lukker opslaget, når vi har fundet den rette medarbejder.

ARBEJDSSTED

XX

KONTAKTPERSON

XX, tel: 

OM OS

Mølbak Landinspektører A/S har mange års erfaring med en lang række ydelser inden for landinspektørforretning bl.a. opmåling og afsætning, udstykning, arealerhvervelse og rettigheder, byudvikling, kystsikring og digitale kortløsninger. Kort sagt kan vi  som en af landets førende landinspektør-virksomheder hjælpe dig med alt fra rådgivning til teknisk landmåling, og uanset din opgave kan du derfor trygt vælge os som din landinspektør. 

FIND DET DU SØGER

KONTAKT OS

Mølbak Landinspektører A/S

Ledreborg Allé 130A

​4000 Roskilde, Danmark

Telefon: +45 70 20 08 83

E-mail: molbak@molbak.dk
CVR: 25483839​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.