​Oprettet d. 28. januar 2022

Vil du åbne døre og skabe muligheder?​

Har du lyst til at sætte dit præg på store infrastrukturprojekter og være med til at sikre den grønne omstilling ved fx at sikre rettigheder til letbaner og elektrificering af jernbanenettet i Danmark?​

​Og er du landinspektør, jurist eller ingeniør eller har du en akademisk uddannelse inden for f.eks. by-, energi- eller miljøplanlægning, geografi eller lign. og interesserer dig for ejendomme, så er det dig, vi søger.

Hos Mølbak Landinspektører A/S får du mulighed for at arbejde med det, der motiverer og interesserer dig, og du opbygger kompetencer, viden og erfaring, som åbner døre og skaber muligheder.

Du kan komme til at arbejde med blandt andet:

  • ​Berigtigelse af matrikelkortet i forbindelse med baneprojekter
  • ​Tinglysning af rettigheder – fx el-drift på jernbaner, metroservitut, vejrettigheder o.lign.
  • ​Projektstyring af egen portefølje af sager
  • ​Kvalitetssikring af projektmateriale for større infrastrukturprojekter i hele Danmark
  • ​Medvirke til forberedelse og efterbehandling af materiale i forbindelse med ekspropriationsforretninger​

​​Om dig

Som person er du nysgerrig, ​analytisk anlagt og arbejder struktureret og systematisk. Kan du lide at have styr på detaljerne, og har du sans for nøjagtighed, er det en fordel. Du motiveres af at arbejde med kort og geodata dels i CAD og dels ud fra ejendomsjuridiske aspekter, og du forstår vigtigheden af at levere høj kvalitet i ydelser og service til vores kunder. Du tager ansvar for helheden i projekterne og byder ind med gode idéer til forbedringer af procedurer og er god til at samarbejde med andre faggrupper. Der er mulighed for at få en projektlederuddannelse inden for de første par år, hvis du ikke allerede har en.

Om os

Vi er en virksomhed med ambitioner, og vi er kendetegnet ved stærk faglighed kombineret med en særlig evne til at aflæse tendenser og muligheder i markedet. Vi tilstræber hele tiden at finde nye løsninger og metoder som kan effektivisere vores arbejdsgange og vi arbejder innovativt med at digitalisere vores processer.

Du bliver en del af et team, hvor samarbejde, høj faglighed og godt humør er i fokus. Vi værdsætter nye måder at gribe opgaverne an på, så du har mulighed for at præge både proces, opgaveløsning og beslutning. Og så arbejder vi i en dynamisk og flad organisationsstruktur, hvor der ikke er langt fra idé til handling.

Mølbak Landinspektører A/S er en solid virksomhed med ca. 70 medarbejdere i Danmark. Vores vigtigste aktiv er en stor stab af kvalificerede og dedikerede medarbejdere, som vi tager os godt af. Vi tilbyder gode arbejdsvilkår.

OM OS

Mølbak Landinspektører A/S har mange års erfaring med en lang række ydelser inden for landinspektørforretning bl.a. opmåling og afsætning, udstykning, arealerhvervelse og rettigheder, byudvikling, kystsikring og digitale kortløsninger. Kort sagt kan vi som en af landets førende landinspektør-virksomheder hjælpe dig med alt fra rådgivning til teknisk landmåling, og uanset din opgave kan du derfor trygt vælge os som din landinspektør. 

FIND DET DU SØGER

KONTAKT OS

Mølbak Landinspektører A/S

Ledreborg Allé 130A

​4000 Roskilde, Danmark

Telefon: +45 70 20 08 83

E-mail: molbak@molbak.dk
CVR: 25483839​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.