Oprettet d. 5. april 2022​

Vil du flytte grænser og skabe byer?

Er du til spændende opgaver, højt ambitionsniveau og gode arbejdsvilkår?

Så er du måske vores nye skarpe sagsbehandler.

Til vores team af specialister inden for matrikulær sagsbehandling, søger vi en person som har:

  • Erfaring med (eller interesse i at lære) matrikulær sagsbehandling, herunder MIA og ERPO
  • Forståelse for ejendomsdannelse og processer i forbindelse med matrikulære berigtigelser
  • ​Kendskab til tinglysning, herunder også for pant og adkomst
  • Erfaren bruger af Microstation​

Du bliver en del af et team, hvor samarbejde, høj faglighed og godt humør er i fokus. Vi værdsætter nye måder at gribe opgaverne an på, så du har mulighed for at præge både proces, opgaveløsning og beslutning. Og så arbejder vi i en dynamisk og flad organisationsstruktur, hvor der ikke er langt fra idé til handling.

Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv og vi sikrer at du opbygger kompetencer, viden og erfaring, som åbner døre og skaber muligheder. Vi klæder dig godt på fra start, så du hurtigt føler dig hjemme i virksomheden, opgaver og programmer.​

Om dig

Som person er du nysgerrig, analytisk anlagt og arbejder struktureret og systematisk. Kan du lide at have styr på detaljerne, og har du sans for nøjagtighed, er det en fordel. Du motiveres af at arbejde med kort og geodata dels i CAD og dels ud fra ejendomsjuridiske aspekter, og du forstår vigtigheden af at levere høj kvalitet i ydelser og service til vores kunder. Du tager ansvar for helheden i opgaverne og byder ind med gode idéer til forbedringer af procedurer og er god til at samarbejde med andre faggrupper. Kan du anvende Revit er det en fordel. Et bud på din uddannelsesmæssige baggrund kan være Kort- og landmålingstekniker, advokatsekretær, teknisk designer eller lignende.

Om os

Vi er en virksomhed med ambitioner, og vi er kendetegnet ved stærk faglighed kombineret med en særlig evne til at aflæse tendenser og muligheder i markedet. Vi tilstræber hele tiden at finde nye løsninger og metoder, som kan effektivisere vores arbejdsgange, og vi arbejder innovativt med at digitalisere vores processer.

Mølbak Landinspektører A/S er en solid virksomhed med ca. 70 medarbejdere i Danmark. Vores vigtigteste aktiv er en stor stab af kvalificerede og dedikerede medarbejdere, som vi tager os godt af. Vi tilbyder gode arbejdsvilkår.​

OM OS

Mølbak Landinspektører A/S har mange års erfaring med en lang række ydelser inden for landinspektørforretning bl.a. opmåling og afsætning, udstykning, arealerhvervelse og rettigheder, byudvikling, kystsikring og digitale kortløsninger. Kort sagt kan vi som en af landets førende landinspektør-virksomheder hjælpe dig med alt fra rådgivning til teknisk landmåling, og uanset din opgave kan du derfor trygt vælge os som din landinspektør. 

FIND DET DU SØGER

KONTAKT OS

Mølbak Landinspektører A/S

Ledreborg Allé 130A

​4000 Roskilde, Danmark

Telefon: +45 70 20 08 83

E-mail: molbak@molbak.dk
CVR: 25483839​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.