​17. november 2020

Kort- og Landmålingstekniker til projektledelse af et af Sjællands største byggerier

Vil du sætte dit præg på Supersygehuset Køge, som er under opførelse og omdannelse med op til 90.000 nye etagemeter, og kan du varetage den daglige projektledelse på byggepladsen, så er du måske den vi søger.

Mølbak Landinspektører A/S er rådgivende landinspektør på projektet og søger en Kort- og Landmålingstekniker til at stå for planlægning og gennemførelse af den daglige drift på byggepladsen. Som den ansvarlige projektleder for byggepladsen skal du i tæt samarbejde med vores andre medarbejdere på stedet og kunden sikre, at opgaverne bliver løst til rette kvalitet, tid og pris.

Du kommer til at indgå i et tæt samarbejde med hovedkontoret for Landmåling, og sammen vil I sørge for den rette planlægning og allokering af ressourcer til de forskellige opgaver på byggepladsen. Du får ansvaret for koordinering og planlægning af 2-5 kort- og landmålingsteknikere afhængig af travlhed på pladsen. Du får således en central rolle i at lede det daglige arbejde på stedet, sparre med medarbejderne, deltage i opgaveløsningen samt at sikre, at leverancerne lever op til kundens forventninger.

Opgaverne på byggepladsen vil både være inden for traditionel landmåling og laserscanning.​

​​

OM DIG

Du er dygtig til dit håndværk, har et godt overblik og arbejder fokuseret og struktureret. Du har lyst til at påtage dig et ansvar og til at være kontaktperson for kunden og andre samarbejdspartner på byggepladsen. Har du erfaring fra en lignende stilling, er det en fordel men ikke et krav. Vi sørger for at klæde dig godt på til opgaven. Du er positiv og imødekommende og vægter et godt kollegialt fællesskab højt.

​OM OS

Vi er en virksomhed med ambitioner, og vi er kendetegnet ved stærk faglighed kombineret med en særlig evne til at aflæse tendenser og muligheder i markedet. Derfor er vi med i førerfeltet, når det gælder bl.a. digitalisering, ny anvendelse af teknologi og implementering af eksisterende løsninger til nye markeder.


Du bliver en del at et team på 18 medarbejdere, som alle brænder for landmåling. Vi hjælper hinanden og prioriterer højt humør og en uformel tone. Vi værdsætter nye måder at gribe opgaverne an på, så du har mulighed for at præge både proces, opgaveløsning og beslutning. Og så arbejder vi i en dynamisk og flad organisationsstruktur, hvor der ikke er langt fra idé til handling.

Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv. Derfor vægter vi fleksibilitet for den enkelte i hverdagen, arbejdsglæde og gode arbejdsvilkår højt.​

​SÅDAN SØGER DU

Send dit CV og en kort ansøgning til os på molbak@molbak.dk senest d. 6. december 2020.

Vi afholder samtaler løbende og lukker opslaget, når vi har fundet den rette medarbejder.

ARBEJDSSTED

Byggeplads i Køge/

Vores hovedkontor i Roskilde.

KONTAKTPERSON

Områdechef for Landmåling

René Aabye Dam, tel: +45 91 89 19 30

OM OS

Mølbak Landinspektører A/S har mange års erfaring med en lang række ydelser inden for landinspektørforretning bl.a. opmåling og afsætning, udstykning, arealerhvervelse og rettigheder, byudvikling, kystsikring og digitale kortløsninger. Kort sagt kan vi  som en af landets førende landinspektør-virksomheder hjælpe dig med alt fra rådgivning til teknisk landmåling, og uanset din opgave kan du derfor trygt vælge os som din landinspektør. 

FIND DET DU SØGER

KONTAKT OS

Mølbak Landinspektører A/S

Ledreborg Allé 130A

​4000 Roskilde, Danmark

Telefon: +45 70 20 08 83

E-mail: molbak@molbak.dk
CVR: 25483839​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.