Projektidé til landinspektørstuderende på den afsluttende kandidatdel – 9. og 10. semester​

Har du lyst til at skrive projekt om et yderst relevant, aktuelt og interessant emne,

så læs videre her og se filmen ​nedenfor.

​FORSLAG TIL NY ORGANISERING OG ERSTATNINGSFASTSÆTTELSE VED KOMMUNALE EKSPROPRIATIONER

​Kommunale tiltag og projekter inden for klimatilpasning, infrastruktur eller forsyningssektoren kræver ofte ekspropriation af arealer og rettigheder over fast ejendom for at kunne gennemføres. Ekspropriationsudvalget fremkom i 2018 med anbefalinger til fremtidig organisering af kommunale ekspropriationer, læs Fagbladet Landinspektørens artikel om emnet her. Vores projektidé går ud på med udgangspunkt i Ekspropriationsudvalgets anbefalinger at foretage en analyse og vurdering af fordele og ulemper samt praktiske muligheder forbundet med, at de statslige ekspropriationskommissioner bliver erstatningsfastsættende myndighed i 1. instans for kommunale ekspropriationer.

EKSPROPRIATIONSERFARING

Mølbak Landinspektører A/S er Ledende Landinspektør for statens ekspropriationer for banesager (jernbaner, metro og letbaner) i hele Danmark. Som Ledende Landinspektør er vi ansvarlig for rådgivning i statslige ekspropriations- og taksationsprocesser, og vi forestår den matrikulære og tinglysningsmæssige berigtigelse af anlæggene efter udførelse. Mølbak Landinspektører A/S er også rådgiver i forbindelse med kommunale ekspropriationer, bl.a. for etablering af tre skybrudstunneller i København og stormflodssikringsanlæg i Jyllinge Nordmark. I filmen om vores projektidé, som du kan se her til højre, vises projektet i Jyllinge Nordmark som eksempel på en kommunal ekspropriations- og taksationsproces.

​PROJEKTSPARRING

I udarbejdelsen af dit projekt vil du således kunne trække på vores viden og erfaring inden for emnet. Karsten Willeberg-Nielsen, som er fungerende Ledende Landinspektør i Mølbak Landinspektører A/S, vil stå klar som sparringspartner. Har du lyst til at høre mere om projektidéen eller har idéen inspireret dig til en ny projektidé, så kontakt Karsten på tel +45 40 35 23 36 eller e-mail kwn@molbak.dk. Vi hører meget gerne fra dig og hjælper med at omsætte din projektidé til handling.

For at se denne Youtube video skal du acceptere marketing cookies

Administrer samtykke

OM OS

Mølbak Landinspektører A/S har mange års erfaring med en lang række ydelser inden for landinspektørforretning bl.a. opmåling og afsætning, udstykning, arealerhvervelse og rettigheder, byudvikling, kystsikring og digitale kortløsninger. Kort sagt kan vi som en af landets førende landinspektør-virksomheder hjælpe dig med alt fra rådgivning til teknisk landmåling, og uanset din opgave kan du derfor trygt vælge os som din landinspektør. 

FIND DET DU SØGER

KONTAKT OS

Mølbak Landinspektører A/S

Ledreborg Allé 130A

​4000 Roskilde, Danmark

Telefon: +45 70 20 08 83

E-mail: molbak@molbak.dk
CVR: 25483839​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.