Gør dine idéer til virkelighed med Mobile Mapping

GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE OS OG MOBILE MAPPING

  • ​Vi er de første og blandt de bedste Mobile Mapping-specialister herhjemme.
  • Vi sikrer en smidig og effektiv proces med fokus på behovsafklaring, planlægning. dataindsamling og databehandling.

  • Med Mobile Mapping får I et detaljeret og digitalt overblik og dermed et databaseret beslutningsgrundlag.

  • Med Mobile Mapping kan vi måle strækninger, områder, objektiver mm. til lands, til vands og i luften. 

  • Mobile Mapping er effektivt og giver et års landmåling på få timer.

  • Mobile Mapping rummer et stort potentiale for kosteffektivitet.

HURTIGT, NEMT OG NØJAGTIGT

​I løbet af de seneste år er teknologien Mobile Mapping blevet et vigtigt værktøj til indsamling af data bl.a. projekteringsgrundlag og kortlægning af vejtilstand. Den nye teknologi har ændret den traditionelle metode til opmåling, visualisering, analyse og dokumentation af omgivelser, og det er nu hurtigere, nemmere og billigere at ​​få opmålt eksempelvis en vejstrækning, et byområde eller en byggeplads. Det, som før tog måneder at opmåle og registrere manuelt, tager nu timer med Mobile Mapping. Mølbak Landinspektører A/S er specialister i Mobile Mapping, og vi benytter teknologien til at løse vej-, bygge- og infrastrukturopgaver for erhverv, stat og kommuner.​​

Kort fortalt foretages Mobile Mapping med højkvalitetskameraer kombineret med en laserscanner og avancerede opmålingsværktøjer monteret på bil, båd, tog, ATV eller lignende. Laserscanneren måler en million punkter i sekundet uanset om den befinder sig på åbent land, veje, jernbaner eller i havne- og byområder, og den opmåler og registrerer alt på sin vej. På den måde kan eksempelvis lange vejstrækninger opmåles langt mere effektivt og sikkert end tidligere, hvor opmålingen ville have været afhængig af vind-, vejr- og trafikforhold og ville have krævet mere mandskab og mere tid.  

Resultatet af opmålingen er en stor datamængde samlet i et digitalt overblik kaldet en punktsky. I punktskyen vises alle detaljer - præcisionen er med Mobile Mapping nemlig bedre end nogensinde. Den relative nøjagtighed i punktskyen er 2-4 mm, og den absolutte nøjagtighed er 15-25 mm. Det betyder, at når vi har lavet en opmåling af en vejstrækning, kan vi fortælle alt om lygtepæle, elskabe, kloakdæksler, bænke og andet vejudstyr. Vi kan endda fortælle, hvor mange revner, der er i vejen, og hvor de er.​

VIL DU HØRE MERE OM MOBILE MAPPING, OG HVORDAN VI KAN GØRE DINE IDÉER TIL VIRKELIGHEDER?

Kontakt salgsdirektør Per Lykke Larsen på tel: +45 21 43 45 05 eller pll@molbak.dk eller projektleder Lone Søndergaard Hendriksen på tel: +45 29 10 39 41 eller lsh@molbak.dk.

OM OS

Mølbak Landinspektører A/S har mange års erfaring med en lang række ydelser inden for landinspektørforretning bl.a. opmåling og afsætning, udstykning, arealerhvervelse og rettigheder, byudvikling, kystsikring og digitale kortløsninger. Kort sagt kan vi som en af landets førende landinspektør-virksomheder hjælpe dig med alt fra rådgivning til teknisk landmåling, og uanset din opgave kan du derfor trygt vælge os som din landinspektør. 

FIND DET DU SØGER

KONTAKT OS

Mølbak Landinspektører A/S

Ledreborg Allé 130A

​4000 Roskilde, Danmark

Telefon: +45 70 20 08 83

E-mail: molbak@molbak.dk
CVR: 25483839​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.