​Mobile Mapping​ - Få et års landmåling på få timer

Mølbak Landinspektører A/S er specialister i den nye teknik Mobile Mapping, og vi benytter teknologien til at løse vej-, bygge- og infrastrukturopgaver for erhverv, stat og kommuner.​​ Med Mobile Mapping kan vi opmåle en vejstrækning, et byområde eller en byggeplads på få timer. Det, som før tog måneder at opmåle og registrere manuelt, tager nu timer med Mobile Mapping.

Teknologien involverer en laserscanner, positioneringsudstyr med PPS, GNSS og IMU med 3D-gyro og accelerometer og bl.a. 360 grader optiske kamerasystemer. Udstyret er typisk fastspændt på taget af en bil, hvorfra den mobile laserscanner, som kan bruges til både åbent land, veje, jernbaner, havne og byområder, måler en million punkter i sekundet. På den måde kan f.eks. lange vejstrækninger opmåles systematisk og dermed langt mere effektiv end tidligere. Punkterne kan samles til udarbejdelse af f.eks. et projekteringsgrundlag eller bruges til kortlægning af vejtilstand og udstyr (hovedeftersyn). Mobile Mapping sparer både tid og mandskab – og sikrer medarbejderne uden at afspærre trafikken.​

Når man måler med Mobile Mapping, registrerer man så at sige ukritisk. Det betyder, at alt bliver opmålt - også den data, som man først senere hen opdager kan være relevant. Hvis en kommune f.eks. har brug for et overblik over samtlige vejskilte i de områder, som vi har registeret, kan vi til enhver tid finde den data frem. Derved undgår man på at bruge mandetimer på at skulle ud på endnu en opmålingsopgave.

​​

GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE OS OG MOBILE MAPPING

  • ​Vi er de første og blandt de bedste Mobile Mapping-specialister herhjemme.
  • Vi skaber på få uger et detaljeret og visuelt overblik, så I får et databaseret beslutningsgrundlag.

  • Vi ved, at Mobile Mapping rummer et stort potentiale for kosteffektivitet.

Hvis du vil vide mere om Mobile Mapping, kontakt salgsdirektør Per Lykke Larsen på telefon +45 21 43 45 05 eller e-mail: pll@molbak.dk​. 

OM OS

Mølbak Landinspektører A/S har mange års erfaring med en lang række ydelser inden for landinspektørforretning bl.a. opmåling og afsætning, udstykning, arealerhvervelse og rettigheder, byudvikling, kystsikring og digitale kortløsninger. Kort sagt kan vi  som en af landets førende landinspektør-virksomheder hjælpe dig med alt fra rådgivning til teknisk landmåling, og uanset din opgave kan du derfor trygt vælge os som din landinspektør. 

FIND DET DU SØGER

KONTAKT OS

Mølbak Landinspektører A/S

Ledreborg Allé 130A

​4000 Roskilde, Danmark

Telefon: +45 70 20 08 83

E-mail: molbak@molbak.dk
CVR: 25483839​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.