Med Mobile Mapping kan vi opmåle en vejstrækning, et byområde eller en byggeplads langt hurtigere end før. Det, som tog måneder, tager nu dage eller timer, og når vi laserscanner ved alm. trafikhastighed, behøver vi ikke spærre af og skabe kaos for alle andre. 

Præcisionen er også bedre end nogensinde. Den relative nøjagtighed i punktskyen er 2-4 mm, og den absolutte nøjagtighed er 15-25 mm. Og så overser scanneren intet. Vi kan fortælle dig alt om lygtepæle, elskabe, kloakdæksler og meget mere. Vi kan endda fortælle dig, hvor mange revner, der er i vejen, og hvor de er henne.​

OM OS

Mølbak Landinspektører A/S har mange års erfaring med en lang række ydelser inden for landinspektørforretning bl.a. opmåling og afsætning, udstykning, arealerhvervelse og rettigheder, byudvikling, kystsikring og digitale kortløsninger. Kort sagt kan vi  som en af landets førende landinspektør-virksomheder hjælpe dig med alt fra rådgivning til teknisk landmåling, og uanset din opgave kan du derfor trygt vælge os som din landinspektør. 

FIND DET DU SØGER

KONTAKT OS

Mølbak Landinspektører A/S

Ledreborg Allé 130A

​4000 Roskilde, Danmark

Telefon: +45 70 20 08 83

E-mail: molbak@molbak.dk
CVR: 25483839​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.