​Overblik over byudstyr​

Graffiti, vejr og færdsel slider på kommunernes udstyr, og overmalede skilte, bulede cykelstativer og algegrønne bænke bliver efterhånden triste og uegnede til brug. Samtidig skal de pæne og velholdte dele bevares af hensyn til kommuners budgetter.​ Mølbak Landinspektører A/S kan hjælpe kommuner med at få et samlet overblik og et digitalt grundlag for udskiftning, vedligehold og ensretning af skilte, bænke, cykelstativer, affaldskurve og andet byudstyr. Det giver kommuner et dokumenteret budgetgrundlag – med andre ord kan vi spare jer tid og ressourcer.

VI KAN HJÆLPE MED

  • ​Fotografering og registrering af hver enkelt genstand.
  • ​Registrering af type, variant, farve og tilstand i en app som læser informationerne direkte ind i kommunens eksisterende systemer f. eks. "københavnerbænk, på terræn, grøn RAL 6009, træ, maling skaller af".
  • Registrering af geografisk placering med en nøjagtighed på cirka en meter.

  • Opbygning af en samlet database som kan tilgås via kommunens kortservice.

Hvis du vil vide mere om, hvordan vi kan skabe overblik over jeres kommunes byudstyr kontakt os på telefon +45 70 20 08 83 eller e-mail molbak@molbak.dk

OM OS

Mølbak Landinspektører A/S har mange års erfaring med en lang række ydelser inden for landinspektørforretning bl.a. opmåling og afsætning, udstykning, arealerhvervelse og rettigheder, byudvikling, kystsikring og digitale kortløsninger. Kort sagt kan vi som en af landets førende landinspektør-virksomheder hjælpe dig med alt fra rådgivning til teknisk landmåling, og uanset din opgave kan du derfor trygt vælge os som din landinspektør. 

FIND DET DU SØGER

KONTAKT OS

Mølbak Landinspektører A/S

Ledreborg Allé 130A

​4000 Roskilde, Danmark

Telefon: +45 70 20 08 83

E-mail: molbak@molbak.dk
CVR: 25483839​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.