Volumen- og mængdeberegning​

I Mølbak Landinspektører A/S er vi eksperter i levering af volumen- og mængdeberegninger. Vi har stor erfaring med at udarbejde såvel teoretiske beregninger som faktuelle mængder. Teoretiske beregninger bruges i forbindelse med opstart af projekter eller tilbudsarbejder, hvor der kræves et overblik over mængder, mens faktuelle mængder baseres på opmålinger foretaget f.eks. med drone eller maskine samt naturligvis traditionel opmåling foretaget af en landmåler​.

VI HJÆ​PER DIG GERNE

Vi er en af Danmarks største landinspektørvirksomheder, og vi hjælper kunder i bl.a. Roskilde, Storkøbenhavn og det øvrige Sjælland. Vi hjælper også gerne dig med volumen- og mængdeberegning - kontakt os på telefon +45 70 20 08 83 eller e-mail molbak@molbak.dk for at høre mere.

OM OS

Mølbak Landinspektører A/S har mange års erfaring med en lang række ydelser inden for landinspektørforretning bl.a. opmåling og afsætning, udstykning, arealerhvervelse og rettigheder, byudvikling, kystsikring og digitale kortløsninger. Kort sagt kan vi som en af landets førende landinspektør-virksomheder hjælpe dig med alt fra rådgivning til teknisk landmåling, og uanset din opgave kan du derfor trygt vælge os som din landinspektør. 

FIND DET DU SØGER

KONTAKT OS

Mølbak Landinspektører A/S

Ledreborg Allé 130A

​4000 Roskilde, Danmark

Telefon: +45 70 20 08 83

E-mail: molbak@molbak.dk
CVR: 25483839​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.