logo-mobil

Ansøgning om byggetilladelse​

Ønsker du hjælp til din ansøgning om byggetilladelse? Hos Mølbak Landinspektører A/S har vi stor ekspertise med planlægning, projektering og gennemførsel af bygge- og anlægsarbejder, herunder med byggetilladelser.

KRAV OM TILLADELSE VED NYBYGGERI, TILBYGGERI OG OMBYGGERI

Der er krav om byggetilladelse ved nybyggeri, tilbyggeri og visse former for ombyggeri, hvis der ændres på konstruktionernes virkemåde. Der skal også søges om tilladelse til visse former for nedrivning. Der kan desuden være krav om tilladelse til at opføre garager, carporte og udestuer, hvis de er integrerede i den primære bebyggelse eller hvis bygningerne er større end 50 m2.

Ofte består en ansøgning om byggetilladelse af en enkelt blanket, men der kan være behov for flere. Reglerne kan i visse tilfælde være ret komplekse men kontakt os gerne for at få flere oplysninger.

FÅ HJÆLP TIL DIN ANSØGNING OM BYGGETILLADELSE

Vi er en af Danmarks største landinspektørvirksomheder, og vi hjælper kunder i bl.a. Roskilde, Storkøbenhavn og det øvrige Sjælland. Vi hjælper også gerne dig -  kontakt os på telefon +45 70 20 08 83 eller e-mail molbak@molbak.dk og hør hvordan.