Hos os møder du ekspertise, nytænkning og faglig stolthed​

​​Mølbak Landinspektører A/S er en af Danmarks førende og største rådgivende landinspektørvirksomheder. Vi arbejder lokalt, national og internationalt, og vi leverer rådgivning, løsninger og ydelser, der dækker alle facetter af landinspektørforretningen.

Vi er en ambitiøs og dynamisk virksomhed, der er med forrest i feltet og er samtidig en solid virksomhed med mangeårig erfaring på markedet. Vores styrke er stærk faglighed kombineret med en særlig evne til at aflæse tendenser og muligheder i markedet. Derfor er vi et skridt foran, når det gælder bl.a. digitalisering, ny anvendelse af teknologi og eksisterende løsninger til nye markeder. Vi bruger vores ekspertise og erfaring til at tænke nye løsninger til gavn for vores kunder.

Mølbak Landinspektører A/S flytter grænser og skaber byer.

OM OS

Mølbak Landinspektører A/S har mange års erfaring med en lang række ydelser inden for landinspektørforretning bl.a. opmåling og afsætning, udstykning, arealerhvervelse og rettigheder, byudvikling, kystsikring og digitale kortløsninger. Kort sagt kan vi som en af landets førende landinspektør-virksomheder hjælpe dig med alt fra rådgivning til teknisk landmåling, og uanset din opgave kan du derfor trygt vælge os som din landinspektør. 

FIND DET DU SØGER

KONTAKT OS

Mølbak Landinspektører A/S

Ledreborg Allé 130A

​4000 Roskilde, Danmark

Telefon: +45 70 20 08 83

E-mail: molbak@molbak.dk
CVR: 25483839​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.