Studerende​

Vi ser det som en vigtig opgave at være med til at forme fremtidens medarbejdere inden for landinspektørbranchen, og mange af vores dygtige medarbejedere har startet deres karriere hos os som studentermedhjæper, målemedhjælper, praktikant eller nyuddannet. Vi vil gerne hjælpe studerende og nyuddannede godt i gang med deres karriere og tilbyder forskellige muligheder:​​​

PROJEKTSAMARBEJDE

​Det er en stor fordel for både studerende, virksomheder og branchen at samarbejde om nye og innovative muligheder og løsninger, og sådanne samarbejder deltager vi gerne i. Så tag fat i os for at høre, om vi kan bidrage til dit projekt med vores viden og erfaring. ​

STUDIEJOBS OG PRAKTIKPLADSER

Vi er altid på udkig efter kloge hoveder og søger løbende studerende indenfor hhv. kort- og landmålingsfaget og landinspektørfaget. ​Hos os kan du som studerende  kombinere din teoretiske viden med masser af praktisk erfaring i trygge og kompetente hænder.  

UDVIKLINGSFORLØB FOR NYUDDANNEDE

Vores udviklingsforløb har til formål at hjælpe nyuddannede landinspektører med at håndtere overgangen fra studerende til landinspektør i praksis ved hjælp af bl.a. kurser, kompetenceudvikling og et stærkt fagligt netværk. ​

​Uanset om du skriver projekt i samarbejde med os eller er ansat som studentermedhjælper, målemedhjælper eller nyuddannet, lægger vi vægt på, at du har gode udviklings-muligheder, så længe du har lyst til at tage ansvar og byde ind med din viden, faglighed og løsninger.

FÅ STØRRE INDBLIK I KARRIEREMULIGHEDERNE

Vi afholder jævnligt Åbent Hus-arrangementer for landinspektørstuderende og deltager på relevante karrieremesser fx hos Københavns Erhvervsakademi. Her kan du møde os og høre om Mølbak Landinspektører A/S om arbejdsplads og karrieremulighederne hos os. Følg os på vores LinkedIn-profil hvor vi annoncerer arrangementerne. 

Du er også meget velkommen til at kontakte os på telefon +45 70 20 08 83 eller e-mail molbak@molbak.dk, hvis du er interesseret i at starte din karriere hos Mølbak Landinspektører A/S. 

Se også ​

OM OS

Mølbak Landinspektører A/S har mange års erfaring med en lang række ydelser inden for landinspektørforretning bl.a. opmåling og afsætning, udstykning, arealerhvervelse og rettigheder, byudvikling, kystsikring og digitale kortløsninger. Kort sagt kan vi som en af landets førende landinspektør-virksomheder hjælpe dig med alt fra rådgivning til teknisk landmåling, og uanset din opgave kan du derfor trygt vælge os som din landinspektør. 

FIND DET DU SØGER

KONTAKT OS

Mølbak Landinspektører A/S

Ledreborg Allé 130A

​4000 Roskilde, Danmark

Telefon: +45 70 20 08 83

E-mail: molbak@molbak.dk
CVR: 25483839​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.