At arbejde hos Mølbak​ Landinspektører A/S

VI TAGER ANSVAR FOR ET ARBEJDSLIV I BALANCE

Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv. Derfor vægter vi bl.a. arbejdsglæde, et sikkert og sundt arbejdsmiljø og fleksibilitet i hverdagen højt, så alle vores medarbejdere kan leve et arbejdsliv i balance. Og vi sætter handling bag ord. Fx giver vi mulighed for hjemmearbejde 2 dage om ugen, så vores medarbejdere kan opnå mest mulig fleksibilitet i hverdagen, og vi sørger for, at hjemmearbejdspladsen er indrettet med det nødvendige inventar, så alle kan arbejde sundt og sikkert uanset om det er på kontoret eller hjemme.

VI VÆGTER FORSKELLIGHED

De bedste løsninger opstår, når forskellige perspektiver bringes i spil, og idéer mødes. Vi værdsætter, at alle bidrager med noget forskelligt. Som medarbejder i Mølbak Landinspektører A/S møder du derfor en bred sammensætning af fagekspertiser og kolleger med forskellig erfaring og uddannelsesmæssige baggrunde. Det gør samarbejdet med kollegerne udviklende for både dig og virksomheden.

VI ER AMBITIØSE

I Mølbak Landinspektører A/S er vi ambitiøse med det, som vi arbejder med, hvad enten det handler om din karriere, kundeoplevelsen, kvalitet i opgaven eller at skabe arbejdsglæde. Vi tror på den enkeltes evner og kompetencer, og vi vægter derfor tillid i relationen og ansvar højt. Vi investerer i vores medarbejdere uanset hvor i karrieren og arbejdslivet de befinder sig, og vi bidrager til, at dine ambitioner bliver til virkelighed – både når ambitionen er mere fleksibilitet i hverdagen, karrieren eller din udvikling.

OM OS

Mølbak Landinspektører A/S har mange års erfaring med en lang række ydelser inden for landinspektørforretning bl.a. opmåling og afsætning, udstykning, arealerhvervelse og rettigheder, byudvikling, kystsikring og digitale kortløsninger. Kort sagt kan vi som en af landets førende landinspektør-virksomheder hjælpe dig med alt fra rådgivning til teknisk landmåling, og uanset din opgave kan du derfor trygt vælge os som din landinspektør. 

FIND DET DU SØGER

KONTAKT OS

Mølbak Landinspektører A/S

Ledreborg Allé 130A

​4000 Roskilde, Danmark

Telefon: +45 70 20 08 83

E-mail: molbak@molbak.dk
CVR: 25483839​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.