logo-mobil

At arbejde hos Mølbak​ Landinspektører A/S

VI TAGER ANSVAR FOR ET ARBEJDSLIV I BALANCE

Vores medarbejdere er vores vigtigste aktiv. Derfor vægter vi bl.a. arbejdsglæde, et sikkert og sundt arbejdsmiljø og fleksibilitet i hverdagen højt, så alle vores medarbejdere kan leve et arbejdsliv i balance. Og vi sætter handling bag ord. Fx giver vi mulighed for hjemmearbejde 2 dage om ugen, så vores medarbejdere kan opnå mest mulig fleksibilitet i hverdagen, og vi sørger for, at hjemmearbejdspladsen er indrettet med det nødvendige inventar, så alle kan arbejde sundt og sikkert uanset om det er på kontoret eller hjemme.

VI VÆGTER FORSKELLIGHED

De bedste løsninger opstår, når forskellige perspektiver bringes i spil, og idéer mødes. Vi værdsætter, at alle bidrager med noget forskelligt. Som medarbejder i Mølbak Landinspektører A/S møder du derfor en bred sammensætning af fagekspertiser og kolleger med forskellig erfaring og uddannelsesmæssige baggrunde. Det gør samarbejdet med kollegerne udviklende for både dig og virksomheden.

VI ER AMBITIØSE

I Mølbak Landinspektører A/S er vi ambitiøse med det, som vi arbejder med, hvad enten det handler om din karriere, kundeoplevelsen, kvalitet i opgaven eller at skabe arbejdsglæde. Vi tror på den enkeltes evner og kompetencer, og vi vægter derfor tillid i relationen og ansvar højt. Vi investerer i vores medarbejdere uanset hvor i karrieren og arbejdslivet de befinder sig, og vi bidrager til, at dine ambitioner bliver til virkelighed – både når ambitionen er mere fleksibilitet i hverdagen, karrieren eller din udvikling.