logo-mobil

Oprettet d. 15. april 2024

DELTIDSMEDARBEJDER TIL MØLBAK LANDINSPEKTØRER A/S

​Mølbak Landinspektører A/S søger en medarbejder ca. 10 timer om ugen til vores kontor i Roskilde. Arbejdstiden vil som udgangspunkt være tirsdage og torsdage fra kl. 11.00-16.00. Som deltidsmedarbejder vil du varetage forskellige administrative og praktiske opgaver på kontoret f.eks.:

  • Betjening af vores hovedtelefon
  • Rydde op efter frokost og let rengøring af bl.a. køkken
  • Praktiske opgaver på kontoret
  • ​Ad hoc administrative opgaver inden for HR og økonomi

Du vil indgå i kontorets daglige driftsopgaver i tæt samarbejde med teamets øvrige medarbejdere.

OM DIG
Du skal være kundeorienteret, og det er vigtigt, at du har lyst til at varetage administrative og praktiske opgaver på kontoret.

Som person er du imødekommende og har nemt ved et smil på læben. Du behøver ikke at have relevant erfaring fra tidligere jobs, vi giver dig den nødvendige oplæring.

OM OS

Vi er en virksomhed med ambitioner, og vi er kendetegnet ved stærk faglighed kombineret med en særlig evne til at aflæse tendenser og muligheder i markedet. Derfor er vi med i førerfeltet, når det gælder blandt andet digitalisering, ny anvendelse af teknologi og implementering af eksisterende løsninger til nye markeder.

Du bliver en del af HR & Økonomi – et team på syv personer hvor samarbejde, høj faglighed og godt humør er i fokus. Vi værdsætter nye måder at gribe opgaverne an på, så du har mulighed for at præge både proces, opgaveløsning og beslutning. Og så arbejder vi i en dynamisk og flad organisationsstruktur, hvor der ikke er langt fra idé til handling.

Mølbak Landinspektører A/S er en solid virksomhed med cirka 120 medarbejdere i Danmark og udlandet. Vores vigtigste aktiv er en stor stab af kvalificerede og dedikerede medarbejdere, som vi tager os godt af. Vi tilbyder gode arbejdsvilkår, herunder mulighed for hjemmearbejdsdage to dage om ugen. 

SÅDAN SØGER DU

Send din ansøgning og CV på molbak@molbak.dk.

Vi afholder løbende samtaler og har en kort ansættelsesproces, når vi har fundet den rette medarbejder så send din ansøgning og CV hurtigst muligt.

Ansættelsesstart er snarest muligt.​

ANSÆTTELSESTED

Ansættelsessted er vores hovedkontor i Roskilde.