logo-mobil

Kystsikring – rådgivning, opmåling og registrering

Skal I etablere aktiv eller passiv kystsikring? Hos Mølbak Landinspektører A/S ​kan vi tilbyde vores mangeårige erfaring og specialistkompetencer inden for kystbeskyttelse. Vi opmåler og registrerer kyster i forbindelse med etabling af aktiviteter og anlæg, som skal afbøde kyst-erosion.

REGISTRERING AF KYSTENS BEVÆGELSE TIL LANDS OG TIL VANDS

Vi tilbyder rådgivning, opmåling og registrering ved større og mindre projekter i forbindelse med kystbeskyttelse. Det kan være for private, landmænd, grundejerforeninger, havne, kommuner mv. Vi registrerer kystens bevægelser til lands, til vands og undervands, så ingeniører og kystteknikere kan finde de mest effektive løsninger på de klimatiske forhold, som i stigende grad truer landets kyster.

HVAD ER KYSTSIKRING?

Formålet med kystsikringsanlæg er at fastholde den eksisterende kystlinje og forhindre, at værdifulde arealer såsom bebyggelser, frugtbar landbrugsjord og rekreative områder bliver opslugt af havet. Der findes både aktiv og passiv kystsikring, som begge har til formål at afbøde kyst-erosionen. Den passive kystbeskyttelse består af anlæg og strukturer, og den aktive kystbeskyttelse består af en løbende kystfodring, hvor man f.eks. suger sand op fra havbunden og placerer det et strategisk sted.

FÅ MERE AT VIDE OM KYSTSIKRING AF VÆRDIFULDE AREALER

Kontakt os gerne for at høre mere om kystbeskyttelse. Du kan ringe til os på telefon 70 20 08 83 eller skrive på e-mail molbak@molbak.dk.​