Kystsikring – rådgivning, opmåling og registrering

Skal I etablere aktiv eller passiv kystsikring? Hos Mølbak Landinspektører A/S ​kan vi tilbyde vores mangeårige erfaring og specialistkompetencer inden for kystbeskyttelse. Vi opmåler og registrerer kyster i forbindelse med etabling af aktiviteter og anlæg, som skal afbøde kyst-erosion.

REGISTRERING AF KYSTENS BEVÆGELSE TIL LANDS OG TIL VANDS

Vi tilbyder rådgivning, opmåling og registrering ved større og mindre projekter i forbindelse med kystbeskyttelse. Det kan være for private, landmænd, grundejerforeninger, havne, kommuner mv.

Vi registrerer kystens bevægelser til lands, til vands og undervands, så ingeniører og kystteknikere kan finde de mest effektive løsninger på de klimatiske forhold, som i stigende grad truer landets kyster.

HVAD ER KYSTSIKRING?

Formålet med kystsikringsanlæg er at fastholde den eksisterende kystlinje og forhindre, at værdifulde arealer såsom bebyggelser, frugtbar landbrugsjord og rekreative områder bliver opslugt af havet. Der findes både aktiv og passiv kystsikring, som begge har til formål at afbøde kyst-erosionen. Den passive kystbeskyttelse består af anlæg og strukturer, og den aktive kystbeskyttelse består af en løbende kystfodring, hvor man f.eks. suger sand op fra havbunden og placerer det et strategisk sted.

FÅ MERE AT VIDE OM KYSTSIKRING AF VÆRDIFULDE AREALER

Kontakt os gerne for at høre mere om kystbeskyttelse. Du kan ringe til os på telefon 70 20 08 83 eller skrive på e-mail molbak@molbak.dk.​

OM OS

Mølbak Landinspektører A/S har mange års erfaring med en lang række ydelser inden for landinspektørforretning bl.a. opmåling og afsætning, udstykning, arealerhvervelse og rettigheder, byudvikling, kystsikring og digitale kortløsninger. Kort sagt kan vi som en af landets førende landinspektør-virksomheder hjælpe dig med alt fra rådgivning til teknisk landmåling, og uanset din opgave kan du derfor trygt vælge os som din landinspektør. 

FIND DET DU SØGER

KONTAKT OS

Mølbak Landinspektører A/S

Ledreborg Allé 130A

​4000 Roskilde, Danmark

Telefon: +45 70 20 08 83

E-mail: molbak@molbak.dk
CVR: 25483839​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.