logo-mobil

24. november 2023​

Mølbak Landinspektører A/S bidrager til ekstraordinært hotel- og erhvervsprojekt på Aarhus Ø​

​På Aarhus Ø opføres en ekstraordinær hotel- og kontorbygning på cirka 37.000 m2 - vi er hos Mølbak Landinspektører A/S stolte af at bidrage til projektet med landmåling og afsætning.

Det nye hotel vil ud over 342 værelser indeholde restaurant, café, skybar, udsigtsterrasse og et 2.000 m2 eksklusivt spa- og wellnessområde på 15., 16. og 17. etage. Foruden hotellet indeholder bygningen cirka 16.000 m2 kontor og anden erhverv samt parkeringskælder på cirka 8.600 m2

Hotellet er tegnet af tegnestuen BIG, bygherren er Bassin 7 Erhverv ApS, og der er indgået aftale med Scandic om hoteldriften. Bygherre og arkitekt har udviklet et virkeligt spændende og helt ekstraordinært projekt, som NCC skal bygge med hjælp fra bl.a. Mølbak Landinspektører A/S.

Byggeriet er et stort og spændende projekt, og bygningen kommer til at være meget karakteristisk på Aarhus Ø. Derfor er vi hos Mølbak Landinspektører stolte af at tage del i projektet. Vi tror på, at hotellet kommer til at spille en afgørende rolle for Aarhus som international rejsedestination såvel som det lokale byliv. Vi føler os vante på Aarhus Ø med kontoret kun et stenkast fra byggepladsen og er superglad for at kunne bruge vores kompetencer i lokale sammenhænge.” udtaler kontorleder i vores Aarhus-afdeling Torben Grundfør Richter.

​VIL DU VIDE MERE?

Er du interesseret i at høre mere om Mølbak Landinspektører A/S' bidrag til projektet, er du velkommen til at kontakte ​områdechef i Landmåling Simon Frydenlund på tel: + 45 20 89 86 15 eller e-mail sif@molbak.dk.​