​14. februar 2022

Mølbak Landinspektører A/S genvinder rollen som Ledende Landinspektører

​Mølbak Landinspektører A/S genvinder rollen som Ledende Landinspektør for Statens Ekspropriationer til banesager i hele landet.

”Vores stærke team, organisation og metode har været afgørende for, at vi har vundet udbuddet af landinspektøropgaverne for 3. gang i træk.” siger adm. direktør Jens Mølbak og fortsætter:
”Mølbak er bl.a. involveret i store projekter som Ringsted-banen, Metro og Letbanerne i Hovedstaden, Odense og Aarhus - samt forberedelserne til forbindelsen over Femern Bælt.”


Virksomheden skal blandt andet bistå kommissariaterne med forhandlinger med lodsejere i forbindelse med ekspropriation ved baneanlæg i hele Danmark – og dermed ved letbaner, metro, nye jernbaner, elektrificering, hastighedsopgradering og lukning af usikre overkørsler, mm.

Inger Juhl Larsen er Ledende Landinspektør i Mølbak, og i den egenskab bliver hun personligt beskikket af transportministeren til at varetage opgaven. Inger Juhl Larsen er uddannet landinspektør og har i sin karriere haft ansættelser hos bl.a. praktiserende landinspektørfirmaer og i Vejdirektoratet. Rollen som Ledende Landinspektør har Inger Juhl Larsen varetaget i Mølbak siden 2014, og bag sig har hun en organisation af fagspecialister inden for ejendomsret, skelkonstatering og landinspektørvidenskab, der alle bidrager til en professionel og effektiv håndtering af ekspropriationsforretningerne og den efterfølgende berigtigelse.

”Vi er stolte af at kunne fortsætte samarbejdet med kommissariaterne i Jylland og på Øerne. Vi går en spændende tid i møde med opgradering af eksisterende baner og en ny bane over Vestfyn. Udbygning af den offentlige transport og fokus på den grønne omstilling gør, at baneområdet, herunder metro, jernbane og letbane, er i udvikling, og den udvikling er vi glade for at være en del af”, siger Inger Juhl Larsen.​

EKSPROPRIATION I KOMMUNALT REGI​

​Mølbak Landinspektører gennemfører også ekspropriationer og andre areal og rettighedsopgaver for kommuner og forsyningsvirksomheder.


”Vi er overbeviste om, at vores erfaring, viden og tilgang til opgaven bidrager positiv til processen til gavn for kommuner, forsyningsselskaber og de enkelte lodsejere ”, siger Jens Mølbak.

VIL DU VIDE MERE?

Hvis du vil vide mere om Mølbak Landinspektører A/S's genvunden rolle som Ledende Landinspektør for Statens Ekspropriationer, er du velkommen til at kontakte administrerende direktør Jens Mølbak på tel. +45 20 78 46 45 eller e-mail jm@molbak.dk.

OM OS

Mølbak Landinspektører A/S har mange års erfaring med en lang række ydelser inden for landinspektørforretning bl.a. opmåling og afsætning, udstykning, arealerhvervelse og rettigheder, byudvikling, kystsikring og digitale kortløsninger. Kort sagt kan vi som en af landets førende landinspektør-virksomheder hjælpe dig med alt fra rådgivning til teknisk landmåling, og uanset din opgave kan du derfor trygt vælge os som din landinspektør. 

FIND DET DU SØGER

KONTAKT OS

Mølbak Landinspektører A/S

Ledreborg Allé 130A

​4000 Roskilde, Danmark

Telefon: +45 70 20 08 83

E-mail: molbak@molbak.dk
CVR: 25483839​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.