logo-mobil

15. januar 2024​

Mølbak Landinspektører A/S indgår spændende samarbejde med Newsec og Viamap

Mølbak Landinspektører A/S er gået sammen med Newsec og Viamap om at udvikle en innovativ softwareplatform, der kan visualisere data på digitale kort. Platformen hedder Mapit og er et effektivt præsentationsværktøj med visning af geografiske og demografiske data. Mapit kommer i fem specialiserede versioner:

  • Mapit Visualize: Et browserbaseret værktøj til nem og enkel visualisering af data på kort. Med Mapit Visualize kan du hurtigt visualisere dine egne data på kort eller luftfoto, i de fleste tilfælde er det blot at trække og slippe data til kortet eller fotoet. Mapit Visualize anvendes inden for en lang række af brancher, herunder e-handel, kommuner, trafikplanlægning og rådgivningsvirksomheder.
  • Mapit Lookup: Giver ubegrænset adgang til data på mere end 2,6 millioner ejendomme, herunder tingbog, matrikler, BBR og lokalplaner. Mapit Lookup giver et detaljeret og værdifuldt overblik til alle, der arbejder med ejendomme såsom ejendomsmæglere, advokater og bygherrer.
  • Mapit Surveyor: En værktøjskasse til landinspektører, ingeniører, byplanlæggere og andre der arbejder med kortdata på teknisk plan. Mapit Surveyor indeholder en unik pakke af data, der gør en stor forskel i informationssøgning og visualisering. Data er kategoriseret ​på en ny og innovativ måde for at lette søgningen.
  • Estate Explorer: Adgang til ejendomsinformation og transaktionsdata fra mere end 2,6 millioner ejendomme og alle virksomheder i Danmark. Estate Explorer binder dine egne data sammen med de offentlige databaser og Newsecs unikke transaktionsdatabase sammen i en enkel og brugervenlig løsning. Som erhvervsmægler, investor, advokat, revisor eller bygherre, kan du få et stort udbytte af det samlede overblik, som Estate Explorer giver.
  • Estate Explorer Pro: Adgang til et eksklusivt markedsindblik med markedsdata fra Newsec.

​​

VIL DU HØRE MERE OG PRØVE MAPIT?

​​Er du interesseret i at høre mere om Mapit og prøve softwaren gratis i 30 dage, er du velkommen til at kontakte Viamaps Technology Sales Specialist Johnny Larsen på tel: + 45 61 22 24 05 eller e-mail jla@viamap.net.

Hos Viamap møder du et erfarent og professionelt team, som er klar til at hjælpe dig med lige præcis den kreative kortløsning, der vil give din virksomhed værdi.

Mapit Visualize​

Mapit Lookup​

Mapit Surveyor​

Estate Explorer​