29. juni 2021​

Mølbak Landinspektører A/S opmåler hovedstadens nye, grønne bydel​

Det smukke, gamle hospital på Frederiksberg skal omdannes til en ny bydel med grønne områder, bevaringsværdige bygninger, sjældne træer og mulighed for at flere generationer kan bo sammen. Der er derfor brug for et fuldstændigt overblik over området, hvilket Mølbak Landinspektører A/S har skabt ved at samle data i et digitalt overblik til ingeniører, landskabsarkitekter, arkitekter, rådgivere og kommunalt ansatte.

Planen er, at Frederiksberg Hospital skal omdannes til et grønt åndehul for hele Danmark med boliger, forretninger, caféer, torve og meget andet. Byggeri og ombygninger forventes påbegyndt 2023/24, når alle godkendelser og høringer er gennemført.

Mølbak Landinspektører A/S har opmålt hele Frederiksberg Hospitals udendørsområde med Mobile Mapping og har skabt en præcis ”digital tvilling” af området, som kan tilmed hente alle informationer ind direkte på computeren.

”Mobile Mapping gør det langt nemmere at arbejde med opmålinger. Teknologien er en gave til alle, der ønsker et fuldkomment overblik. Det er tilmed helt enkelt at dele, så kommunikation mellem landmålere og bygherrer lettes betydeligt. Derudover er Mobile Mapping en meget billigere og mere præcis løsning end andre opmålinger”, udtaler Lone Søndergaard Hendriksen, områdechef for Laserscanning i Mølbak Landinspektører A/S. 

VIL DU VIDE MERE?

Hvis du vil vide mere om Mølbak Landinspektører A/S' opmåling af Frederiksberg Hospital eller få en smagsprøve på opmåling med Mobile Mapping, er du velkommen til at kontakte områdechef for Laserscanning Lone Søndergaard Hendriksen på tel: +45 29 10 39 41 eller e-mail lsh@molbak.dk.​

Du kan også læse en artikel om vores arbejde i Licitationen (på side 29).

OM OS

Mølbak Landinspektører A/S har mange års erfaring med en lang række ydelser inden for landinspektørforretning bl.a. opmåling og afsætning, udstykning, arealerhvervelse og rettigheder, byudvikling, kystsikring og digitale kortløsninger. Kort sagt kan vi som en af landets førende landinspektør-virksomheder hjælpe dig med alt fra rådgivning til teknisk landmåling, og uanset din opgave kan du derfor trygt vælge os som din landinspektør. 

FIND DET DU SØGER

KONTAKT OS

Mølbak Landinspektører A/S

Ledreborg Allé 130A

​4000 Roskilde, Danmark

Telefon: +45 70 20 08 83

E-mail: molbak@molbak.dk
CVR: 25483839​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.