12. juli 2021

Mølbak Landinspektører A/S optaget på HOFORs kvalifikationsordning

​Mølbak Landinspektører A/S er blevet optaget på Hovedstadens Forsyningsselskabs (HOFOR) kvalifikationsordning til en lang række ydelser. HOFOR er  bl.a. ansvarlig for Hovedstadens indvinding af grundvand til fremstilling af drikkevand. Selskabet står også for levering af fjernvarme, afledning af spildevand og regnvand på forsvarlige og miljømæssige betingelser, for forsyningsledninger på offentlige arealer og for levering af bygas. HOFOR arbejder udover i Hovedstaden flere steder på Sjælland.​

Mølbak Landinspektører A/S glæder sig over at være optaget på kvalifikations-ordningen, hvor vi kan levere ydelser omfattende:

  • ​Rådgivning og tinglysningsekspeditioner
  • Screening af matrikeldata og servitutmateriale
  • Oprettelse af bygninger på lejet grund
  • Opdeling af ejerlejligheder og matrikulære forandringer som udstykning, arealoverførsel, sammenlægning, mv.
  • Situationsplaner og skelfastlæggelse, herunder indmåling og afsætning af matrikelskel mv.
  • Landinspektørrelateret rådgivning i forhold til f.eks. ejendomsret, vejret og øvrige ejendomsrelaterede problemstillinger

OM OS

Mølbak Landinspektører A/S har mange års erfaring med en lang række ydelser inden for landinspektørforretning bl.a. opmåling og afsætning, udstykning, arealerhvervelse og rettigheder, byudvikling, kystsikring og digitale kortløsninger. Kort sagt kan vi som en af landets førende landinspektør-virksomheder hjælpe dig med alt fra rådgivning til teknisk landmåling, og uanset din opgave kan du derfor trygt vælge os som din landinspektør. 

FIND DET DU SØGER

KONTAKT OS

Mølbak Landinspektører A/S

Ledreborg Allé 130A

​4000 Roskilde, Danmark

Telefon: +45 70 20 08 83

E-mail: molbak@molbak.dk
CVR: 25483839​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.