​14. februar 2022

Mølbak Landinspektører A/S skal 3D-laserscanne Nettobutikker i hele landet​

​Netto A/S er i gang med at opdatere deres butikker med et nyt, moderne design, hvilket skal forbedre kundeoplevelsen og effektivisere butikkens drift. For en optimal sikkerhed i planlægning af den nye indretning har Netto valgt at indgå rammeaftale med Mølbak Landinspektører A/S. Aftalen består af 3D-scanning af 50 butikker, hvor alle faste mål i butikkerne skal registreres i x, y og z-koordinater. Derudover bliver inventar og særligt brandsikringsudstyr også registreret i forbindelse med opdatering af brandplaner. Oprettelsen af en virtuel tvilling af butikkerne giver Netto en størst mulig sikkerhed i at opdage mulige forhindringer for at planlægge det nye butiksdesign. Webplatformen er et effektivt værktøj i kollaboration og kommunikation rundt om bygninger både med intern og eksterne leverandører.

VIL DU VIDE MERE?

​Hvis du vil vide mere om Mølbak Landinspektører A/S' 3D-laserscanning, er du velkommen til at kontakte projektleder i Laserscanning Manuel Kalina på tel: +45 30 87 13 49 eller e-mail mka@molbak.dk.

Illustration: ​Salling Group A/S​

OM OS

Mølbak Landinspektører A/S har mange års erfaring med en lang række ydelser inden for landinspektørforretning bl.a. opmåling og afsætning, udstykning, arealerhvervelse og rettigheder, byudvikling, kystsikring og digitale kortløsninger. Kort sagt kan vi som en af landets førende landinspektør-virksomheder hjælpe dig med alt fra rådgivning til teknisk landmåling, og uanset din opgave kan du derfor trygt vælge os som din landinspektør. 

FIND DET DU SØGER

KONTAKT OS

Mølbak Landinspektører A/S

Ledreborg Allé 130A

​4000 Roskilde, Danmark

Telefon: +45 70 20 08 83

E-mail: molbak@molbak.dk
CVR: 25483839​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.