24. marts 2022​

Mølbak Landinspektører A/S vinder opgave for Københavns Universitet

I løbet af marts og april 2022 skal Mølbak Landinspektører A/S opdatere det eksisterende tegningsmateriale til en 3D-model for Niels Bohr Institutet på Blegdamsvej i København. Mølbak bistår således med at opdatere det eksisterende tegningsmateriale og foretage indvendige og udvendige opmålinger af bygningerne som grundlag for udarbejdelse af den digitale 3D-model.

3D-Modellen kommer til at danne projekteringsgrundlag af fremtidige indretnings- og vedligeholdelsesopgaver på instituttet. Det er et vigtigt redskab til at understøtte København Universitets ønske om, at instituttets historiske bygningsrammer indvendigt kan ombygges til tidssvarende faciliteter for excellent forskning og undervisning, og udvendigt til for blandt andet at skabe niveaufri adgang og integrere tekniske anlæg til det eksisterende udvendige bygningsudtryk.

Niels Bohr Institutet, der blev indviet af professor Niels Bohr i 1921, repræsenterer et bredt spektrum af fysikkens områder. Det rummer desuden cirka 430 forskere og 500 studerende, hvilket betyder, at Instituttet er et samlingssted for videnskabsfolk og et centrum for videnskabeligt arbejde.

Illustration: Niels Bohr Institutet - Københavns Universitet​

OM OS

Mølbak Landinspektører A/S har mange års erfaring med en lang række ydelser inden for landinspektørforretning bl.a. opmåling og afsætning, udstykning, arealerhvervelse og rettigheder, byudvikling, kystsikring og digitale kortløsninger. Kort sagt kan vi som en af landets førende landinspektør-virksomheder hjælpe dig med alt fra rådgivning til teknisk landmåling, og uanset din opgave kan du derfor trygt vælge os som din landinspektør. 

FIND DET DU SØGER

KONTAKT OS

Mølbak Landinspektører A/S

Ledreborg Allé 130A

​4000 Roskilde, Danmark

Telefon: +45 70 20 08 83

E-mail: molbak@molbak.dk
CVR: 25483839​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.