14. februar 2022​

Mølbak Landinspektører A/S vinder rammeaftale med landets største kommune​

​Mølbak Landinspektører A/S har igen vundet et åbent offentligt udbud – denne gang i Københavns Kommune.


Rammeaftalen omfatter levering af en bred vifte af landinspektørydelser til alle forvaltninger og institutioner i Københavns Kommune.

”Vi glæder os over at have vundet udbuddet, især fordi aftalen dækker et bredt spektrum af landinspektørydelser, herunder ejendomsretlige og juridiske rådgivningsydelser. Opgaverne strækker sig også over matrikulære arbejder, tinglysningsarbejder og teknisk opmålings- og afsætningsarbejder”, siger landinspektør, direktør i Ejendomme, Lars Gjøg Petersen, Mølbak Landinspektører A/S.

Rammeaftalen indeholder derudover et konkret projekt, hvor Københavns Kommune skal opmåle mere end 3.200 kolonihaver. I den forbindelser har Mølbak Landinspektører A/S modtaget topkarakter for løsningsforslag for opmåling af mere end 3.200 kolonihaver.

Netop kolonihaver kan være vanskelige at opmåle på grund af tæt beliggenhed af bygningerne og vanskelige adgangsforhold. Det er et fokusområde, hvor vi kan bringe mange af vores kompetencer og teknologier i anvendelse til gavn for kunden", siger direktør Lars Gjøg Petersen, Mølbak.

FLERSTRENGEDE OPGAVER

​De matrikulære arbejder drejer sig blandt andet om udstykning, arealoverførsel og sammenlægning. Ydermere bliver udskillelse og nedlæggelse af offentlig vej, og ekspropriation og skelretablering en del af opgaverne.


De tekniske ydelser omfatter opmåling og afsætning samt 3D scanning af bygninger, veje og anlæg, foruden kortlægning med f.eks. droner.

”I den forbindelse er vi særligt glade for at kunne præsentere Københavns Kommune for det nyeste digitale udstyr i form af mobile mapping og terrestrisk scanning.  Herunder ikke mindst vores viden og erfaringer for at bringe teknologien i anvendelse til gavn for Københavns Kommune”, siger Lars Gjøg Petersen.

VIL DU VIDE MERE?

Hvis du vil vide mere om Mølbak Landinspektører A/S's rammeaftale med Københavns Kommune eller vores ydelser, er du velkommen til at kontakte direktør for Ejendomme Lars Gjøg Petersen på tel. +45 40 73 85 15 eller e-mail lgp@molbak.dk.

OM OS

Mølbak Landinspektører A/S har mange års erfaring med en lang række ydelser inden for landinspektørforretning bl.a. opmåling og afsætning, udstykning, arealerhvervelse og rettigheder, byudvikling, kystsikring og digitale kortløsninger. Kort sagt kan vi som en af landets førende landinspektør-virksomheder hjælpe dig med alt fra rådgivning til teknisk landmåling, og uanset din opgave kan du derfor trygt vælge os som din landinspektør. 

FIND DET DU SØGER

KONTAKT OS

Mølbak Landinspektører A/S

Ledreborg Allé 130A

​4000 Roskilde, Danmark

Telefon: +45 70 20 08 83

E-mail: molbak@molbak.dk
CVR: 25483839​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.