ISO-certificering

​Mølbak Landinspektører A/S har siden 2017 været certificeret i den internationale standard for kvalitetsledelsessystemer DS/EN ISO 9001:2015. ​Det betyder, at vi arbejder struktureret og metodisk med kvalitetsledelse, og at høj kvalitet i al opgaveløsning er en naturlig del af vores arbejdsgange. Vores kvalitetsledelsessystem er vores grundlæggende styringsværktøj og er en integreret del af vores daglige arbejdsprocesser. Gennem brug af kvalitetsledelsessystemet sikrer vi, at den enkelte opgave bliver håndteret effektivt, korrekt og ensartet fra start til slut med løbende styring, kontrol og dokumentation samt et slutprodukt, der imødekommer kundens ønsker og krav.

​​For vores kunder betyder vores kvalitetsledelsessystem en effektiv og gennemskuelig arbejdsgang med høj kvalitet i vores ydelser og rådgivning i alle faser af processen uanset hvilke og hvor mange medarbejdere, der er involveret i processen.​​

Til højre ses det gældende certifikat for Mølbak Landinspektører A/S' kvalitetsledelsessystem udstedt af Intertek (klik på billedet for en pdf-version af certifikatet). 

OM OS

Mølbak Landinspektører A/S har mange års erfaring med en lang række ydelser inden for landinspektørforretning bl.a. opmåling og afsætning, udstykning, arealerhvervelse og rettigheder, byudvikling, kystsikring og digitale kortløsninger. Kort sagt kan vi som en af landets førende landinspektør-virksomheder hjælpe dig med alt fra rådgivning til teknisk landmåling, og uanset din opgave kan du derfor trygt vælge os som din landinspektør. 

FIND DET DU SØGER

KONTAKT OS

Mølbak Landinspektører A/S

Ledreborg Allé 130A

​4000 Roskilde, Danmark

Telefon: +45 70 20 08 83

E-mail: molbak@molbak.dk
CVR: 25483839​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.