Carlsberg Byen

Carlsberg Byen er et nyt bæredygtigt bykvarter i København med en fantastisk historie, som går tilbage til 1847. Kvarteret består af boliger, byliv, erhverv og grønne, rekreative områder fordelt på cirka 300.000 m2. Mølbak Landinspektører A/S er med i udviklingen af det nye bykvarter og bidrager bl.a. med ejendomsretlig rådgivning, opmåling og afsætning.

​​

PROJEKTDETALJER

Kunde: Carlsberg Byen P/S

Periode: 2009 - igangværende

Blandt vores ydelser:

  • Rådgivning i forbindelse med lokalplanlægning og etablering af ejer- og grundejerforeninger
  • Udstykning af byggefelter og ejerlejlighedsopdeling af nye og eksisterende bygninger
  • 3D-opmåling af eksisterende bygninger til BIM, as built-opmålinger, brutto-etagearealer af projekteret bebyggelse, bevaring af historiske bygninger og anden kvalitetssikring
  • Afsætning i forbindelse med byggemodning og opførsel af ny bebyggelse
  • Opmåling af situationsplaner til etablering af projekteringsgrundlag

​Illustration og foto: Carlsberg Byen P/S

OM OS

Mølbak Landinspektører A/S har mange års erfaring med en lang række ydelser inden for landinspektørforretning bl.a. opmåling og afsætning, udstykning, arealerhvervelse og rettigheder, byudvikling, kystsikring og digitale kortløsninger. Kort sagt kan vi som en af landets førende landinspektør-virksomheder hjælpe dig med alt fra rådgivning til teknisk landmåling, og uanset din opgave kan du derfor trygt vælge os som din landinspektør. 

FIND DET DU SØGER

KONTAKT OS

Mølbak Landinspektører A/S

Ledreborg Allé 130A

​4000 Roskilde, Danmark

Telefon: +45 70 20 08 83

E-mail: molbak@molbak.dk
CVR: 25483839​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.