Digitalisering af LER

​Misvisende eller manglende oplysninger om ledningsnettet er ofte årsag til graveskader, som skaber store gener for samfundet og koster ledningsejere op mod 200 millioner kroner at udbedre. Mølbak Landinspektører A/S har vundet opgaven hos Vejdirektoratet, der har ansvaret for registreringen af 3850 kilometer veje, hvor vi står for digitaliseringen af ledningerne.

PROJEKTDETALJER

Kunde: Vejdirektoratet

Periode: 2021-2022

Blandt vores ydelser:

  • Digitalisering af LER (Ledningsejerregistret)

OM OS

Mølbak Landinspektører A/S har mange års erfaring med en lang række ydelser inden for landinspektørforretning bl.a. opmåling og afsætning, udstykning, arealerhvervelse og rettigheder, byudvikling, kystsikring og digitale kortløsninger. Kort sagt kan vi som en af landets førende landinspektør-virksomheder hjælpe dig med alt fra rådgivning til teknisk landmåling, og uanset din opgave kan du derfor trygt vælge os som din landinspektør. 

FIND DET DU SØGER

KONTAKT OS

Mølbak Landinspektører A/S

Ledreborg Allé 130A

​4000 Roskilde, Danmark

Telefon: +45 70 20 08 83

E-mail: molbak@molbak.dk
CVR: 25483839​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.