Frederiksberg Hospital​

​Frederiksberg Hospital skal ombygges til en helt ny bydel med en blanding af boliger, erhverv, grønne områder og offentlige funktioner. Region Hovedstaden flytter efter planen de sidste afdelinger ud med udgangen af 2025, hvorefter Frederiksberg Kommune overtager området, og omdannelsen kan gå i gang. Mølbak Landinspektører A/S har fået til opgave at etablere grundkort for hele området, der skal bruges som udgangspunkt for omdannelsen.

PROJEKTDETALJER

Kunde: Frederiksberg Kommune

Periode: September 2021 - Oktober 2021

Blandt vores ydelser: ​

  • Stod for opmåling af tilkommende projektering
  • Bistod med fundamentet for byudvikling af området
  • Skabte det grundlæggende overblik, så der kan udarbejdes en helhedsplan
  • Dannede en platform for skybrudssikring og klimatilpasning

OM OS

Mølbak Landinspektører A/S har mange års erfaring med en lang række ydelser inden for landinspektørforretning bl.a. opmåling og afsætning, udstykning, arealerhvervelse og rettigheder, byudvikling, kystsikring og digitale kortløsninger. Kort sagt kan vi som en af landets førende landinspektør-virksomheder hjælpe dig med alt fra rådgivning til teknisk landmåling, og uanset din opgave kan du derfor trygt vælge os som din landinspektør. 

FIND DET DU SØGER

KONTAKT OS

Mølbak Landinspektører A/S

Ledreborg Allé 130A

​4000 Roskilde, Danmark

Telefon: +45 70 20 08 83

E-mail: molbak@molbak.dk
CVR: 25483839​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.