Greve Distribution Center

Ved Køge Bugt-motorvejen i Greve opføres et moderne distributionscenter med op mod 100.000 m2 bygninger til logistik, lager, distribution og produktionsvirksomheder med væsenligt transport-behov. Mølbak Landinspektører A/S bidrager til planlægningen, projekteringen og etableringen af det nye distributionscenter.

PROJEKTDETALJER

Kunde: MG Real Estate og Willy Naessens Group

Periode: 2018 - Igangværende

Blandt vores ydelser:

  • Opmåling og levering af digitalt projekteringsgrundlag for bygninger, tekniske installationer og terræn

  • Afsætning af modullinjer, veje og bygninger

  • Volumenberegning og opmåling af terræn

  • Udarbejdelse af afsætningsplan og andet teknisk design​

​Illustration: MG Real Estate

OM OS

Mølbak Landinspektører A/S har mange års erfaring med en lang række ydelser inden for landinspektørforretning bl.a. opmåling og afsætning, udstykning, arealerhvervelse og rettigheder, byudvikling, kystsikring og digitale kortløsninger. Kort sagt kan vi som en af landets førende landinspektør-virksomheder hjælpe dig med alt fra rådgivning til teknisk landmåling, og uanset din opgave kan du derfor trygt vælge os som din landinspektør. 

FIND DET DU SØGER

KONTAKT OS

Mølbak Landinspektører A/S

Ledreborg Allé 130A

​4000 Roskilde, Danmark

Telefon: +45 70 20 08 83

E-mail: molbak@molbak.dk
CVR: 25483839​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.