Jernbanebyen i København

​Jernbanebyen er et cirka 400.000 m2 stort byudviklingsområde på Vesterbro i København, som over de kommende år skal udvikles til en moderne grøn bydel med boliger, erhverv, detailhandel, kommunale institutioner, skole, kollektiv trafik og kulturliv. Mølbak Landinspektører A/S er med i projektets opstartsfase.

PROJEKTDETALJER

Kunde: DSB Ejendomsudvikling A/S

Periode: 2020 - Igangværende

Blandt vores ydelser:

  • Rådgivning om ejendomsdannelse
  • Udarbejdelse af arealbindingskort med ledninger, servitutter og anden relevant data til brug for udviklingen af området
  • Stedfæstelse af DSBs ledningsarkiv for området på samme arealbindingskort for
    ​at give et samlet overblik over området
  • Opmåling af situationsplan til brug for projektering foretaget med scanning og suppleret med terrestrisk opmåling

OM OS

Mølbak Landinspektører A/S har mange års erfaring med en lang række ydelser inden for landinspektørforretning bl.a. opmåling og afsætning, udstykning, arealerhvervelse og rettigheder, byudvikling, kystsikring og digitale kortløsninger. Kort sagt kan vi som en af landets førende landinspektør-virksomheder hjælpe dig med alt fra rådgivning til teknisk landmåling, og uanset din opgave kan du derfor trygt vælge os som din landinspektør. 

FIND DET DU SØGER

KONTAKT OS

Mølbak Landinspektører A/S

Ledreborg Allé 130A

​4000 Roskilde, Danmark

Telefon: +45 70 20 08 83

E-mail: molbak@molbak.dk
CVR: 25483839​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.