Københavns Kommune​

Københavns Kommune har indgået rammeaftale med Mølbak Landinspektører A/S. Rammeaftalen omfatter levering af en bred vifte af landinspektørydelser til alle forvaltninger og institutioner i Københavns Kommune. Aftalen indeholder blandt andet et konkret projekt, hvor Københavns Kommune skal opmåle mere en 3.200 kolonihaver. I den forbindelse har Mølbak Landinspektører A/S modtaget topkarakterer for løsningsforslaget. 

PROJEKTDETALJER

​​Kunde: Københavns Kommune

Periode: 2022 - Igangværende

Blandt vores ydelser: 

  • Opgaverne strækker sig over matrikulære arbejder, tinglysningsarbejder og teknisk opmålings- og afsætningsarbejder. Herunder blandt andet udstykning, arealoverførsel og sammenlægning. 

  • Ydermere bliver udskillelse og nedlæggelse af offentlig vej, ekspropriation og skelretablering en del af opgaverne. 

  • De tekniske ydelser omfatter opmåling og afsætning samt 3D scanning af bygninger, veje og anlæg med Mobile Mapping og terrestrisk scanning. Foruden kortlægning med f.eks. droner. 

OM OS

Mølbak Landinspektører A/S har mange års erfaring med en lang række ydelser inden for landinspektørforretning bl.a. opmåling og afsætning, udstykning, arealerhvervelse og rettigheder, byudvikling, kystsikring og digitale kortløsninger. Kort sagt kan vi som en af landets førende landinspektør-virksomheder hjælpe dig med alt fra rådgivning til teknisk landmåling, og uanset din opgave kan du derfor trygt vælge os som din landinspektør. 

FIND DET DU SØGER

KONTAKT OS

Mølbak Landinspektører A/S

Ledreborg Allé 130A

​4000 Roskilde, Danmark

Telefon: +45 70 20 08 83

E-mail: molbak@molbak.dk
CVR: 25483839​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.