Køge Nord

Mølbak Landinspektører A/S er valgt som leverandør af landinspektørydelser til byudviklingsprojektet Køge Nord. Projektet skal over de kommende år udbygge og udvikle området omkring Køge Nord Station til en ny bæredygtig og mangfoldig bydel med stationsområde,  1.600 boliger, erhverv og hotel.

PROJEKTDETALJER

Kunde: Birch Ejendomme

Periode: 2020 - Igangværende

Blandt vores ydelser:

  • Rådgivning i forbindelse med kommune- og lokalplanlægning
  • Udstykning af byggefelter og veje
  • ​Afsætningsopgaver i forbindelse med infrastruktur og bebyggelse
  • Opmåling af situationsplaner til etablering af projekteringsgrundlag

Illustration: Køge Kommune

OM OS

Mølbak Landinspektører A/S har mange års erfaring med en lang række ydelser inden for landinspektørforretning bl.a. opmåling og afsætning, udstykning, arealerhvervelse og rettigheder, byudvikling, kystsikring og digitale kortløsninger. Kort sagt kan vi som en af landets førende landinspektør-virksomheder hjælpe dig med alt fra rådgivning til teknisk landmåling, og uanset din opgave kan du derfor trygt vælge os som din landinspektør. 

FIND DET DU SØGER

KONTAKT OS

Mølbak Landinspektører A/S

Ledreborg Allé 130A

​4000 Roskilde, Danmark

Telefon: +45 70 20 08 83

E-mail: molbak@molbak.dk
CVR: 25483839​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.