Niels Bohr Institutet​

Mølbak Landinspektører A/S har af Københavns Universitet fået til opgave at opdatere det eksisterende tegningsmateriale til en digital 3D-model for Niels Bohr Institutet på Blegdamsvej i København. ​3D-Moellen kommer til at danne projekteringsgrundlag for fremtidige indretnings- og vedligeholdelsesopgaver på instituttet. Det er et vigtigt redskab til at understøtte Københavns Universitets ønske om, at instituttets historiske bygningsrammer indvendigt kan ombygges til tidssvarende faciliteter for excellent forskning og undervisning, samt udvendigt til for blandt andet at skabe niveaufri adgang og integrere tekniske anlæg til det eksisterende udvendige bygningsudtryk. 

PROJEKTDETALJER

Kunde: Københavns Universitet

Periode: Marts 2022 - April 2022

Blandt vores ydelser: ​

  • Opdatering af eksisterende tegningsmateriale til en digital 3D-model
  • Indvendige og udvendige opmålinger af bygninger som grundlag for udarbejdelse af den digitale 3D-model

Illustration: Niels Bohr Institutet - Københavns Universitet​

OM OS

Mølbak Landinspektører A/S har mange års erfaring med en lang række ydelser inden for landinspektørforretning bl.a. opmåling og afsætning, udstykning, arealerhvervelse og rettigheder, byudvikling, kystsikring og digitale kortløsninger. Kort sagt kan vi som en af landets førende landinspektør-virksomheder hjælpe dig med alt fra rådgivning til teknisk landmåling, og uanset din opgave kan du derfor trygt vælge os som din landinspektør. 

FIND DET DU SØGER

KONTAKT OS

Mølbak Landinspektører A/S

Ledreborg Allé 130A

​4000 Roskilde, Danmark

Telefon: +45 70 20 08 83

E-mail: molbak@molbak.dk
CVR: 25483839​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.