Nordhavn i København​

​Mølbak Landinspektører A/S har indgået en rammeaftale om landinspektørydelser med Københavns Kommunes byudviklingsselskab By & Havn. Aftalen indebærer udvikling af områder som Nordhavn og Ørestad Fælled til nye bæredygtige bykvarterer med boliger, arbejdspladser, grønne områder, velfungerende infrastruktur og  bylivsfremmende initiativer.

​​

PROJEKTDETALJER

Kunde: By & Havn

Periode: 2017 - Igangværende

Blandt vores ydelser:

  • Rådgivning i forbindelse med lokalplanlægning og arealudvikling

  • Udstykning af byggefelter, arealopgørelse og lejlighedsopdeling
  • Afsætningsopgaver i forbindelse med infrastruktur og bebyggelse
  • Opmåling af situationsplaner til etablering af projekteringsgrundlag

OM OS

Mølbak Landinspektører A/S har mange års erfaring med en lang række ydelser inden for landinspektørforretning bl.a. opmåling og afsætning, udstykning, arealerhvervelse og rettigheder, byudvikling, kystsikring og digitale kortløsninger. Kort sagt kan vi som en af landets førende landinspektør-virksomheder hjælpe dig med alt fra rådgivning til teknisk landmåling, og uanset din opgave kan du derfor trygt vælge os som din landinspektør. 

FIND DET DU SØGER

KONTAKT OS

Mølbak Landinspektører A/S

Ledreborg Allé 130A

​4000 Roskilde, Danmark

Telefon: +45 70 20 08 83

E-mail: molbak@molbak.dk
CVR: 25483839​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.