​Scanning af Nettobutikker

Netto er i gang med at opdatere deres butikker med et nyt, moderne design, hvilket skal forbedre kundeoplevelsen og effektivisere butikkens drift. Mølbak Landinspektører A/S har indgået rammeaftale med Netto A/S om scanning af 50 forretninger over de næste par år. Netto har brug for at registrere alle faste mål i butikkerne samt inventar og særlig brandsikringsudstyr. Oprettelsen af en virtuel tvilling af butikkerne giver Netto den størst mulige sikkerhed i at opdage mulige forhindringer for at planlægge det nye butiksdesign.

PROJEKTDETALJER

Kunde: NETTO A/S

Periode: 2021 - Igangværende

Blandt vores ydelser:

  • 3D Laserscanning af butikker i hele landet

  • Hosting af butikkens virtuelle tvilling på online kollaborationsplatform

  • Målfast modellering af hele butikken i 2D og 3D

  • Registrering af inventar og mulige forhindringer, som fast indbygget installationer

OM OS

Mølbak Landinspektører A/S har mange års erfaring med en lang række ydelser inden for landinspektørforretning bl.a. opmåling og afsætning, udstykning, arealerhvervelse og rettigheder, byudvikling, kystsikring og digitale kortløsninger. Kort sagt kan vi som en af landets førende landinspektør-virksomheder hjælpe dig med alt fra rådgivning til teknisk landmåling, og uanset din opgave kan du derfor trygt vælge os som din landinspektør. 

FIND DET DU SØGER

KONTAKT OS

Mølbak Landinspektører A/S

Ledreborg Allé 130A

​4000 Roskilde, Danmark

Telefon: +45 70 20 08 83

E-mail: molbak@molbak.dk
CVR: 25483839​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.