Sjællands Universitetshospital i Køge​

Mølbak Landinspektører A/S er en del af opgaven med at udvide og modernisere det det nuværende Køge Sygehus til et nyt 195.000 m2 stort universitetshospital, der bliver hovedhospital for Region Sjælland.

PROJEKTDETALJER

Kunde: ​Region Sjælland


​Periode:
2019-2022


​Blandt vores ydelser er
:

  • Opmåling og levering af digitalt projekteringsgrundlag for bygninger, tekniske installationer og terræn
  • Terrestrisk laserscanning af bygninger og bygningsinstallationer samt levering af BIM modeller
  • Droneopmåling til fotografering, dokumentation og volumenberegning
  • Afsætning i marken til brug for byggemodnings- og jordarbejder af modullinjer til fundament og elementmontage og af øvrige tekniske anlæg såsom elevatorer, trapper, installationer mv.

Illustration: Region Sjælland​

OM OS

Mølbak Landinspektører A/S har mange års erfaring med en lang række ydelser inden for landinspektørforretning bl.a. opmåling og afsætning, udstykning, arealerhvervelse og rettigheder, byudvikling, kystsikring og digitale kortløsninger. Kort sagt kan vi som en af landets førende landinspektør-virksomheder hjælpe dig med alt fra rådgivning til teknisk landmåling, og uanset din opgave kan du derfor trygt vælge os som din landinspektør. 

FIND DET DU SØGER

KONTAKT OS

Mølbak Landinspektører A/S

Ledreborg Allé 130A

​4000 Roskilde, Danmark

Telefon: +45 70 20 08 83

E-mail: molbak@molbak.dk
CVR: 25483839​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.