Stormflodssikring af Jyllinge Nordmark ​

I Jyllinge Nordmark ved udløbet af Værebro Å i Roskilde Fjord etableres et stormflodssikrings-/højvandsbeskyttelsesanlæg, der består af et fjorddige, et fløjdige og et ådige, en slusekonstruktion samt en pumpestation. Anlægget skal sikre, at tilstrømmende vand fra Roskilde Fjord og Værebro Å ikke oversvømmer et nærtliggende beboelsesområde med over 500 boliger. Mølbak Landinspektører A/S bidrager til projektet ved gennem frivillige aftaler og ekspropriationer at sikre de nødvendige arealer og rettigheder.

PROJEKTDETALJER

Kunde: Roskilde Kommune/Digelaget for Jyllinge Nordmark

Periode: 2018-2022

Blandt vores ydelser:

  • Bistand og ydelser i forbindelse med forhandlinger og indgåelse af frivillige aftaler om etablering af de forskellige dele af anlægget.
  • Bistand og ydelser i forbindelse med ekspropriation for de ejendomme, hvor det ikke lykkes at indgå frivillige aftaler om etablering af anlægget på de berørte ejendomme.
  • Udarbejdelse af servitutter til sikring af de enkelte dele af anlægget.
  • Afsætninger af det projekterede anlæg og opmålinger af det udførte anlæg.
  • Matrikulær og tingbogsmæssig berigtigelse (opretning af skel og tinglysning af servitutter mm.).

Foto: Roskilde Kommune​

OM OS

Mølbak Landinspektører A/S har mange års erfaring med en lang række ydelser inden for landinspektørforretning bl.a. opmåling og afsætning, udstykning, arealerhvervelse og rettigheder, byudvikling, kystsikring og digitale kortløsninger. Kort sagt kan vi som en af landets førende landinspektør-virksomheder hjælpe dig med alt fra rådgivning til teknisk landmåling, og uanset din opgave kan du derfor trygt vælge os som din landinspektør. 

FIND DET DU SØGER

KONTAKT OS

Mølbak Landinspektører A/S

Ledreborg Allé 130A

​4000 Roskilde, Danmark

Telefon: +45 70 20 08 83

E-mail: molbak@molbak.dk
CVR: 25483839​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.