Ved Amagerbanen Nord​ i København

Et gammelt industrikvarter på det nordlige Amager i København skal omdannes til et nyt og spændende bykvarter på 50.000 m2 med boliger, serviceerhverv, grønne arealer og en daginstitution. Mølbak Landinspektører A/S er med i byudviklingen af området, som er afgrænset af Prags Boulevard, Ved Amagerbanen og Amager Strandvej ved Kløvermarken. 

​​

PROJEKTDETALJER

Kunde: AG Gruppen A/S m.fl.

Periode: 2020 - Igangværende

Blandt vores ydelser:

  • ​Rådgivning i forbindelse med kommune- og lokalplanlægning og etablering af grundejerforeninger
  • Udstykning af byggefelter, arealopgørelse og lejlighedsopdeling
  • Opmålings- og afsætningsopgaver i forbindelse med infrastruktur og bebyggelse

Illustration: Holscher Nordberg Arkitekter​

OM OS

Mølbak Landinspektører A/S har mange års erfaring med en lang række ydelser inden for landinspektørforretning bl.a. opmåling og afsætning, udstykning, arealerhvervelse og rettigheder, byudvikling, kystsikring og digitale kortløsninger. Kort sagt kan vi som en af landets førende landinspektør-virksomheder hjælpe dig med alt fra rådgivning til teknisk landmåling, og uanset din opgave kan du derfor trygt vælge os som din landinspektør. 

FIND DET DU SØGER

KONTAKT OS

Mølbak Landinspektører A/S

Ledreborg Allé 130A

​4000 Roskilde, Danmark

Telefon: +45 70 20 08 83

E-mail: molbak@molbak.dk
CVR: 25483839​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.