​LER-loven​

Det behøver ikke at være hverken svært eller uoverskueligt at blive klar til LER 2.0 og kravene fra Styrelsen for Dataforsyning og Effektivisering. Mølbak Landinspektører A/S kan hjælpe dig med opmåling og indsamling af data, IT-løsninger, opbygning af databaser, digitalisering af papirtegninger og rådgivning om både eksterne og interne processer. Og vi kan tilmed arbejde uafhængigt af din softwareleverandør og levere data til alle slags systemer.

Hvis du vil høre, hvor let LER kan blive, så kontakt os på telefon +45 70 20 08 83 eller på e-mail molbak@molbak.dk​​. 

OM OS

Mølbak Landinspektører A/S har mange års erfaring med en lang række ydelser inden for landinspektørforretning bl.a. opmåling og afsætning, udstykning, arealerhvervelse og rettigheder, byudvikling, kystsikring og digitale kortløsninger. Kort sagt kan vi som en af landets førende landinspektør-virksomheder hjælpe dig med alt fra rådgivning til teknisk landmåling, og uanset din opgave kan du derfor trygt vælge os som din landinspektør. 

FIND DET DU SØGER

KONTAKT OS

Mølbak Landinspektører A/S

Ledreborg Allé 130A

​4000 Roskilde, Danmark

Telefon: +45 70 20 08 83

E-mail: molbak@molbak.dk
CVR: 25483839​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.