Maskinstyringsfiler​ i 3D

Mølbak Landinspektører A/S leverer 3D-maskinstyringsfiler i alle gængse formater ud fra projekttegninger samt kundens ønsker.

Vores erfaring viser, at der som oftest i projektmaterialet er en masse information, der ikke er relevant for maskinføreren. Vi gennemgår modtaget materiale og afleverer typisk 3D-modelfiler af de relevante data som f.eks. ledningsplaner, overflader og forureningsfelter.​ Udover levering af maskinstyringsfiler bearbejder vi måledata fra maskiner til brug for bl.a. as built-dokumentation eller volumenberegninger​. 

VI HJÆ​PER DIG GERNE

Vi er en af Danmarks største landinspektørvirksomheder, og vi hjælper kunder i bl.a. Roskilde, Storkøbenhavn og det øvrige Sjælland. Vi hjælper også gerne dig - kontakt os på telefon +45 70 20 08 83 eller e-mail molbak@molbak.dk og hør hvordan. 

OM OS

Mølbak Landinspektører A/S har mange års erfaring med en lang række ydelser inden for landinspektørforretning bl.a. opmåling og afsætning, udstykning, arealerhvervelse og rettigheder, byudvikling, kystsikring og digitale kortløsninger. Kort sagt kan vi som en af landets førende landinspektør-virksomheder hjælpe dig med alt fra rådgivning til teknisk landmåling, og uanset din opgave kan du derfor trygt vælge os som din landinspektør. 

FIND DET DU SØGER

KONTAKT OS

Mølbak Landinspektører A/S

Ledreborg Allé 130A

​4000 Roskilde, Danmark

Telefon: +45 70 20 08 83

E-mail: molbak@molbak.dk
CVR: 25483839​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.