​Viamap

Viamap tilbyder skræddersyede digitale kortløsninger, som du kan bruge på dit website til at vise vej og skabe et stærkt visuelt overblik. Viamap er et smart baggrundskort, som du først styler efter dine ønsker og herefter implementerer på dit website. Med kortet følger adgang til klassiske kortdata som f.eks. en række gængse POI’er (Points Of Interest). Derudover kan du nemt tilføje egne data, og har du brug for en avanceret løsning, kan du tilkøbe særlige features.

Med Viamap får du markedets mest elegante digitale kortløsning til en attraktiv pris. Med Viamap får du følgende fordele:

  • Du kan style dit kort på et hav af måder.
  • Du har fuld kontrol over, hvilke data du viser.
  • Du får adgang til dansk support.

Har du en idé til et kort, som du gerne vil vise på din hjemmeside? Fortæl os om din idé her, så vender vi tilbage med et bud på, hvordan vi kan vise den.

Vil du høre mere om Viamap, kan du kontakte os på telefon +45 70 60 60 54 eller e-mail info@viamap.dk. Du kan også besøge Viamaps hjemmeside. ​

OM OS

Mølbak Landinspektører A/S har mange års erfaring med en lang række ydelser inden for landinspektørforretning bl.a. opmåling og afsætning, udstykning, arealerhvervelse og rettigheder, byudvikling, kystsikring og digitale kortløsninger. Kort sagt kan vi som en af landets førende landinspektør-virksomheder hjælpe dig med alt fra rådgivning til teknisk landmåling, og uanset din opgave kan du derfor trygt vælge os som din landinspektør. 

FIND DET DU SØGER

KONTAKT OS

Mølbak Landinspektører A/S

Ledreborg Allé 130A

​4000 Roskilde, Danmark

Telefon: +45 70 20 08 83

E-mail: molbak@molbak.dk
CVR: 25483839​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.