logo-mobil

Gør dine idéer til virkelighed med Mobile Mapping

Vil du effektivisere dit projekt med præcise data i et digitalt overblik? Så lad Mølbak Landinspektører A/S vise dig vejen ved hjælp af Mobile Mapping – en teknologi, der giver dig opmåling og landmåling på bare få timer. Vi er blandt landets førende eksperter inden for Mobile Mapping.​

GODE GRUNDE TIL AT VÆLGE OS OG MOBILE MAPPING

  • ​Vi er de første og blandt de bedste Mobile Mapping-specialister herhjemme.
  • Vi sikrer en smidig og effektiv proces med fokus på behovsafklaring, planlægning. dataindsamling og databehandling.

  • Du får med et detaljeret digitalt overblik i en punktsky og dermed et databaseret beslutningsgrundlag.

  • Vi kan måle strækninger, områder mm. på vej, på jernbane og på vand. 

  • Teknologien er effektivt og giver et års landmåling på få timer.

  • Med teknologien kan du opnå besparelser i tid, besvær og omkostninger ved opmåling til projekteringsgrundlag. 

HURTIGT, NEMT OG NØJAGTIGT

​I løbet af de seneste år er teknologien Mobile Mapping blevet et vigtigt værktøj til indsamling af data bl.a. i forbindelse med opmåling til projekteringsgrundlag, kortlægning af vejtilstand og hovedeftersyn af veje. Den nye teknologi har ændret den traditionelle metode til opmåling, visualisering, analyse og dokumentation af omgivelser, og det er nu hurtigere, nemmere og billigere at ​​få opmålt f.eks. en vejstrækning, et byområde eller en byggeplads. Det, som før tog måneder at opmåle og registrere manuelt, tager nu timer med Mobile Mapping. Mølbak Landinspektører A/S er specialister i Mobile Mapping, som vi benytter til at løse vej-, bygge- og infrastrukturopgaver for erhverv, stat og kommuner.​​

Kort fortalt foretages Mobile Mapping med højkvalitetskameraer kombineret med en laserscanner og avancerede opmålingsværktøjer monteret på bil, båd, tog, ATV eller lignende. Laserscanneren måler en million punkter i sekundet uanset om den befinder sig på åbent land, veje, jernbaner eller i havne- og byområder, og den opmåler og registrerer alt på sin vej. På den måde kan f.eks. lange vejstrækninger opmåles langt mere effektivt og sikkert end tidligere, hvor opmålingen ville have været afhængig af vind-, vejr- og trafikforhold og ville have krævet mere mandskab og mere tid.  


SAML DIN DATAMÆNGDE I EN UNIK PUNKTSKY

Resultatet af opmålingen er en stor datamængde samlet i et digitalt overblik kaldet en punktsky. I punktskyen vises alle detaljer - med Mobile Mapping er præcisionen nemlig bedre end nogensinde. Den relative nøjagtighed i punktskyen er 2-4 mm, og den absolutte nøjagtighed er 15-25 mm. Det betyder, at når vi har lavet en opmåling af en vejstrækning, kan vi fortælle dig alt om lygtepæle, elskabe, kloakdæksler, bænke og andet vejudstyr. Vi kan endda fortælle, hvor mange revner, der er i vejen, og hvor de er, hvilket gør denne form for opmåling ideel til bl.a. hovedeftersyn af veje.

VIL DU VIDE MERE OM MOBILE MAPPING, OG HVORDAN VI KAN GØRE DINE IDÉER TIL VIRKELIGHED? ​

Så kontakt gerne områdechef for Laserscanning Lone Søndergaard Hendriksen på tel: +45 29 10 39 41 eller lsh@molbak.dk eller læs mere herunder: