logo-mobil

19. september 2023​

Mølbak Landinspektører A/S hjælper Svendborg Kommune med at fremtidssikre Søndre Havn​

​Svendborg Kommune har igangsat et kystbeskyttelsesprojekt i Søndre Havn med det formål at forebygge oversvømmelser samtidig med, at anlægget kan anvendes som en længe ønsket stiforbindelse over vandet mellem Havnepladsen og Gasværkskajen.


I forbindelse med projektet samarbejder Svendborg Kommune med Mølbak Landinspektører A/S. Mølbak Landinspektører A/S' opgave har været at udfærdige servitutredegørelse samt et ArealBindingsKort, som viser placeringen af servitutterne i området på en dynamisk måde i MAPIT fra Viamap. På den måde får kommunen et visuelt overblik over deres geografiske placering.


Mølbak Landinspektører A/S har hjulpet Svendborg Kommune i den indledende projektfase. På den måde finder vi sammen de løsninger, der giver den bedste økonomi for kommunen både i forhold til anlægsudgifter og evt. erstatninger.

SKAL VI OGSÅ HJÆLPE JER?

Mølbak Landinspektører A/S rådgiver kommuner fra den indledende projekteringsfase til den afsluttende registrering af arealer og rettigheder. Vi har bl.a. rådgivet Solrød Kommune, Frederikssund Kommune og Roskilde Kommune om kystbeskyttelse og stormflodssikring, læs mere om de projekter

Vi ser frem til at hjælpe flere kommuner over hele landet fra vores kontorer i Aarhus, København, Roskilde og Køge.

​VIL DU VIDE MERE?

Hvis du er interesseret i at høre mere om erhvervelse af arealer og rettigheder i forbindelse med kystbeskyttelses- og stormflodssikringsprojekter eller ArealBindingsKort, er du velkommen til at kontakte områdechef for Areal & Rettigheder Casper Thybo på tel: +45 20 73 38 83 eller e-mail cto@molbak.dk.​​​