Den Ledende Landinspektør

Vi er Den Ledende Landinspektør og rådgiver for De Statslige Ekspropriations-kommissioner i forbindelse med etablering og modernisering af jernbaneanlæg i hele Danmark. Blandt vores opgaver er jernbaner til Femern-forbindelsen, København-Ringsted-banen, elektrificering på strækninger som Lunderskov-Esbjerg og Køge Nord-Næstved, Metro Cityringen samt letbanerne i København, Odense og Aarhus.

PROJEKTDETALJER

Kunde: ​De Statslige Ekspropriationskommissioner


​Periode:
2009-2024


​Blandt vores ydelser
: Rådgivning i hele ekspropriationsprocessen over for såvel ekspropriations- som taksationskommissionen samt ansvar for matrikulære og tinglysningsmæssige berigtigelser, når baneanlæggene er afsluttet. 

OM OS

Mølbak Landinspektører A/S har mange års erfaring med en lang række ydelser inden for landinspektørforretning bl.a. opmåling og afsætning, udstykning, arealerhvervelse og rettigheder, byudvikling, kystsikring og digitale kortløsninger. Kort sagt kan vi som en af landets førende landinspektør-virksomheder hjælpe dig med alt fra rådgivning til teknisk landmåling, og uanset din opgave kan du derfor trygt vælge os som din landinspektør. 

FIND DET DU SØGER

KONTAKT OS

Mølbak Landinspektører A/S

Ledreborg Allé 130A

​4000 Roskilde, Danmark

Telefon: +45 70 20 08 83

E-mail: molbak@molbak.dk
CVR: 25483839​

Vi er en kreditværdig virksomhed baseret på Bisnodes kreditvurderingssystem. Vurderingen er foretaget ud fra en mængde forskellige beslutningsregler. Oplysningerne bliver opdateret dagligt via Bisnodes database. Kreditvurderingen af virksomheden er således altid aktuel.